Ce este CoinDash?

CoinDash se descrie ca o „platformă de tranzacționare socială bazată pe cripto, concepută pentru a vă ajuta să creați și să mențineți un portofoliu câștigător de criptomonede”. Vă permite să vă gestionați portofoliul de criptare într-un format simplu, având în același timp posibilitatea de a copia activitățile altor comercianți.

Platforma se află în prezent în etapa de versiune beta, fiind testată de aproximativ 1.000 de participanți care vor oferi feedback cu privire la posibilele îmbunătățiri / ajustări. Potrivit site-ului lor oficial, o problemă majoră întâmpinată de industria criptomonedelor este bariera la intrare care inhibă adoptarea în masă.

Barierele includ „gestionarea, investiția și interacțiunea” cu platformele de tranzacționare, care deseori descurajează comercianții fără experiență să intre în arena investițională. Aici intervine CoinDash.

Folosind CoinDash Token (CDT), utilizatorii vor putea urmări comercianții realizați. Utilizatorii informați pot apoi să reproducă portofoliile comercianților experimentați „într-un mediu simplu, interactiv, colaborativ”.

monedă coindash

În mod similar, utilizatorii vor putea câștiga CDT prin afișarea publică a portofoliului lor personal și a activităților de tranzacționare. Acest lucru oferă clienților posibilitatea de a fi atât „creatori, cât și consumatori în același timp”. În plus față de conceptul de partajare a cunoștințelor, CoinDash va oferi o perspectivă asupra portofoliului personal / deciziilor de tranzacționare, posibilă prin urmărirea tranzacțiilor utilizatorilor pe blockchain.

Caracteristici cheie ale CoinDash

După cum sa menționat anterior, CoinDash oferă comercianților mijloacele de a face alegeri mai inteligente atunci când vine vorba de investiții în criptomonede. Pentru a face acest lucru, platforma include următoarele caracteristici:

 • Managementul portofoliului: Oferă analize și oferă informații automate despre portofoliul utilizatorilor și opțiunile de investiții.
 • Rețeaua comercianților: Rețea socială care permite utilizatorilor să urmărească alți traderi activități de portofoliu în timp real și să își copieze strategiile. Imitarea strategiilor lor este la fel de simplă ca a merge la un portofoliu de traderi de top și a da clic pe „copiați tranzacționarea”.
 • Piata de desfacere: Explorați noi oportunități de criptomonede, „primiți date de piață în timp real și accesați instrumente de investiții terțe”. Piața include subiecte precum criptomonede în tendințe și informații ICO actualizate.

platforma coindash

Cum se CoinDash Muncă?

Ca simbol ERC20, CDT este compatibil cu blockchain-ul Ethereum. În prezent, implementările Coindash acceptă Ethereum și RSK dar speră să sprijine toate blockchain-urile de contracte inteligente în scopul tranzacționării sociale.

CoinDash este disponibil pe aplicații mobile și online. Produsul este considerat o rețea de piață care include o piață, o rețea socială și o componentă SaaS (Software-as-a-Service). Rețeaua de piață oferă integrarea mai multor schimburi, cum ar fi Poloniex și HitBTC, pentru a menține utilizatorii informați cu privire la analiza generală. De asemenea, acceptă automatizări „dacă-atunci” pentru investițiile ICO. Exemplu: investiți în ICO X dacă 75% din plafon este ridicat în primele 24 de ore. ” În plus, tranzacțiile pot fi efectuate în condiții „dacă-atunci”.

platforma coindash

 • Piață: datele produse de straturile SaaS și de rețea permit descoperirea mai ușoară a oportunităților de investiții.
 • Semnalele de tranzacționare în timp real de la CoinDash
 • Păstrați utilizatorii informați pe piața generală, împreună cu criptomonedele în tendințe
 • Set de dezvoltare software pentru dezvoltatori care le permite să combine fuziuni de investiții terțe.
 • Tablou de bord ICO: tablou de bord grafic al ICO-urilor din trecut, prezent și viitor și ajută la investițiile în acestea prin intermediul platformei.
 • Rețea (socială): permite interacțiunea între comunitatea de investiții CoinDash prin partajarea conținutului.
 • Tranzacționarea semnalelor: utilizatorii obișnuiți vor primi semnale de tranzacționare în timp real de la investitori de top. Utilizatorii trebuie să plătească taxe cu CDT pentru a primi semnale recurente.
 • Copiere de tranzacționare: utilizatorii pot aloca o parte din deținerile lor de monede pentru a copia comercianții de top folosind tehnologia smart contract

comerciant coindash

Despre CoinDash

CoinDash este un startup israelian de blockchain cu sediul în Tel Aviv. Fondată în 2016 de Alon Muroch, compania are între 11 și 50 de angajați. Numit unul dintre „Top 25 de influenți israelieni în tehnologii blockchain și criptomonede” de către The Jerusalem Post, Muroch nu este un amator al industriei.

Înainte de CoinDash, Muroch a cofondat Bitcoin Authenticator în 2014 și a fost șef de dezvoltare iOS la firma de soluții de plată p2p (peer-to-peer) PayKey. Cofondatorul Adam Efrima deține, de asemenea, un rol impresionant relua, fost director de operațiuni la rețeaua de investiții de tranzacționare socială eToro și director de investiții la Citic Group înainte de a trece la fondarea CoinDash.

În faza sa ICO, CoinDash a fost piratat de un „autor necunoscut” care a schimbat adresa de investiție desemnată cu o adresă personală. În timp ce compania a reușit să strângă încă 6,4 milioane de dolari, hackerul a furat deja aproximativ 7 milioane de dolari în Ethereum. CoinDash a închis în cele din urmă vânzarea de jetoane la 13 minute după începerea sa.

Într-un comunicat, compania a spus: „acesta a fost un eveniment dăunător … dar cu siguranță nu este sfârșitul proiectului nostru”. Pe lângă eșecul inițial, compania a continuat să avanseze cu proiectul și și-a prezentat foaia de parcurs așa cum se vede mai jos.

foaia de parcurs coindash

CoinDash Aprovizionare cu monede

CoinDash are o sursă totală de 1.000.000.000 CDT cu o sursă circulantă de 651.246.670 CDT. Deși piața îi ține pe comercianți pe timp de noapte de anxietate, CoinDash a dezvăluit câteva vești bune.

coindash marketcap

Ca parte a programului lor de loialitate, participanții ICO vor primi jetoane prin distribuție pentru un total de 15.000.000 CDT. Mai mult, în luna februarie, CoinDash „va„ răscumpăra ”un total de 2,5 milioane CDT din circulație pentru a-l păstra în rezervele companiei”. În prezent, Coindash se situează la 195 dintre toate monedele în ceea ce privește capitalizarea pieței.

CoinDash Istoricul tranzacționării

Pe 7 august 2017, CoinDash era în valoare de aproximativ 0,05 USD. La momentul scrierii, CDT tranzacționa cu aproximativ $ 11, ajungând la ATH’s de $ 27 pe 7 ianuarie 2018. Oscilațiile dramatice ale prețului acestui activ digital reflectă natura volatilă generală a pieței criptomonede. În ultimele săptămâni, piața ursului a afectat și CDT.

istoricul tranzacționării coindash

Unde puteți cumpăra CoinDash?

Binance, Gate.io, HitBTC, EtherDelta, Gatecoin, Mercatox, și BigONE sunt toate schimburi pe care le puteți cumpăra CDT cu ETH sau BTC. Cu toate acestea, Coincentral sugerează foarte mult Binance datorită formatului său ușor de utilizat și a taxelor de tranzacționare mici.

Utilizatorii noi pot achiziționa monede BTC sau ETH pe Bitstamp, CoinMama, Coinbase sau Gemeni și să le depună la adresele lor respective pe Binance. Aceste schimburi permit achiziții ETH și BTC cu carduri de credit și / sau transferuri bancare.

Unde poți stoca CoinDash?

Deoarece CoinDash este un simbol ERC20, îl puteți stoca pe portofele hardware care acceptă blockchain-ul Ethereum, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor. De asemenea, îl puteți stoca pe MyEtherWallet (MEW). Pentru a vedea mai multe portofele, consultați ghidul nostru Cele mai bune portofele Ethereum.

Concluzie

În hartie alba, CoinDash afirmă că atât investitorii experimentați, cât și cei novici în criptomonedă vor fi atrași de platformă prin instrumentele sale de analiză performantă și instrumentele de rețea socială. În prezent, în ultima etapă de testare, este probabil ca un produs finit să fie lansat în public pe termen scurt.

Un astfel de proiect pare să se deosebească de numeroasele proiecte blockchain „înșelătorie”. Cu CoinDash, proiectul oferă un caz de utilizare clar pentru CDT. Potrivit echipei, „cu cât sunt mai mulți oameni care folosesc platforma, cu atât vor fi plătite mai multe taxe, cu atât vor fi cumpărate mai multe jetoane – în cele din urmă împingând prețul jetonului în sus”.

Deoarece mulți comercianți pierd bani zilnic, nu este o surpriză faptul că un produs lansat pentru a le oferi comercianților o mână de ajutor. Prin urmare, nu ar fi nerezonabil să se prevadă succesul acestui altcoin relativ nou.

Pentru a afla mai multe despre CoinDash, aruncați o privire asupra proiectelor pagina oficială de Twitter, sau urmăriți acest lucru Video Youtube explicând modul în care funcționează platforma de tranzacționare futuristă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me