CEEK este o companie care se concentrează în principal pe construirea căștilor AR / VR care au strâns recent 22K ETH într-un ICO din 2018 pentru a explora o componentă tokenizată pentru ca muzicienii să creeze lumi virtuale în jurul muzicii lor.

Cu peste 50.000 de căști vândut pe Amazon, Target și Best Buy, CEEK își propune să conecteze toți utilizatorii săi la un „Entertainment Metaverse”, unde utilizatorii pot accesa o mare varietate de experiențe și spectacole muzicale intime.

Acest metavers servește ca o poartă de acces către toate tipurile de VR cool experiențe, cu accent pe experiențe, deoarece își propun să fie mai mult decât doar vizionare.

Artiștii vor putea în mod esențial să simbolizeze experiențe exclusive și monede monetare care pot fi schimbate cu fanii pentru diferite componente ale unei experiențe VR. Aceasta ar putea fi orice, de la o lume exclusivă a realității virtuale dedicată și proiectată pentru transmiterea unui singur album sau melodie, sau a scaunelor din primul rând până la un spectacol „live”.

Căști CEEK

Căști CEEK

În plus, CEEK intenționează să construiască studiouri VR / AR în întreaga țară pentru a ajuta animatorii și partenerii să creeze conținut de marcă pentru publicul lor. Nenumărate industrii de divertisment și mass-media au explorat modalități de a intra în VR și acest lucru ar fi în esență încă o punte care să contribuie la realizarea acestui lucru..

Una dintre componentele mai interesante ale proiectului include planurile de a construi studiouri VR / AR în toată țara pentru a ajuta partenerii și animatorii CEEK să creeze conținut de marcă pentru diverse audiențe și utilizatori CEEK.

Echipa CEEK

Mary Spio, CEO CEEK, are experiență ca fost șef de comunicații prin satelit la Boeing Digital Cinema și a fondat anterior o platformă video mobilă / online care deservea clienți precum Coca-Cola, Clear Chanel și Microsoft XBOX. De asemenea, ea face parte din consiliile consultative pentru Oculus VR for Good (Facebook) și Amazon Launchpad.

Mary Spoi

Mary Spio, CEO CEEK

Parteneriate CEEK

Katy PerryÎn 2018, CEEK a anunțat parteneriate cu francizele NBA 2k League (eSports) numite Paza Regilor și Orlando Magic Gaming atât pentru pregătirea echipei, cât și pentru alte promoții.

CEEK este, de asemenea, complet integrat cu Bancor, ceea ce va ajuta la utilizarea generală a monedelor CEEK.

CEEK intenționează să se integreze cu Ethereum cofondator Anthony Di IorioJaxx.

Compania este, de asemenea, parteneriată cu artiști precum U2, Katy Perry și Lady Gaga pentru a ajuta la crearea unor experiențe de spectacol virtual captivante..

Platforma CEEK intenționează să utilizeze un middleware bazat pe blockchain care permite contractelor inteligente pe CEEK să se conecteze cu active externe prin fluxuri de date externe. Utilizatorii CEEK ar putea în esență să cumpere lucruri precum abonamentele „on-chain” folosind contracte inteligente printr-un cadru de plăți eficient care leagă plățile din lumea virtuală de plățile din lumea reală.

De ce merită vizionat CEEK

Foaia de parcurs CEEK Q3Cât de mult ați fi dispus să plătiți pentru locurile de pe teren în timpul finalei NBA?

Prețurile cerute pentru finala NBA 2018 au variat de la 15.896 dolari până la 76.956 dolari.

Chiar dacă nu sunteți în baschet sau nu suportați să urmăriți un alt Cleveland Cavaliers vs. Golden State repetând (nu mai sunt referințe sportive, vă promit), ar trebui să puteți aprecia oportunitatea aici.

O platformă precum CEEK ar putea oferi o alternativă virtuală de înaltă fidelitate la prezența fizică la un fracțiune din cost și la scară. Același „scaun” ar putea fi vândut sutelor de mii de oameni, toți care vor experimenta o experiență relativ similară de înaltă calitate.

Să presupunem că experiența de mai sus costă 20 de dolari și 25.000 de oameni decid să o achiziționeze, CEEK va aduce 500.000 de dolari în venituri, în timp ce metoda tradițională ar aduce doar aproximativ 77.000 de dolari la nivel înalt.

Din nou, acest lucru este în prezent doar ipotetic, dar nu suntem departe de un viitor în care experiențele de înaltă fidelitate VR / AR devin standard pentru divertisment. Pentru ca CEEK să ajungă în acest punct, ar trebui să rafineze mai bine produsul, livrarea și parteneriatele, dar dacă există ceva care stimulează interesul pentru lumea afacerilor de divertisment, sunt bani.

Gânduri finale

CEEK prezintă o aplicație interesantă și viabilă a blockchain-ului într-un mod atrăgător pentru publicul de masă. Aceasta este o schimbare revigorantă față de tradiționalul „nu avem un produs, dar avem o carte albă!” abordarea multor companii din spațiu.

Cu o bază activă de clienți și o funcție de utilitate mai back-end pentru blockchain și jetoanele sale, CEEK ar putea, la bordul a mii de utilizatori, să utilizeze blockchain fără să știe măcar.

În ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor lor, CEEK mai are încă un drum lung de parcurs. A fi proaspăt în urma unui ICO de 17 milioane de dolari este un început bun, dar este doar un început. Dacă sunteți interesat de ceea ce face CEEK, consultați-le site, site-ul criptat, și hartie alba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me