Una dintre cele mai inovatoare și umbre figuri din viața noastră trebuie să fie creatorul BTC, Satoshi Nakamoto. Se știe foarte puțin despre Satoshi, iar teoriile variază în ceea ce privește identitatea sa. Acest individ, grup de indivizi sau programul AI a adus lumii prima lor criptomonedă, Bitcoin. S-au întâmplat multe în ultimii nouă ani de la introducerea BTC în lume. Astăzi, domnul Nakamoto stă pe o avere BTC în blocul Genesis, prima adresă de pe blockchain. Să aruncăm o privire mai profundă la cât de mult merită Satoshi.

Câte jetoane mi-a aparținut inițial Satoshi Nakamoto?

Această întrebare a fost dezbătut probabil la fel de mult ca adevărata identitate a lui Satoshi. Au fost numeroase studii efectuate pe acest subiect și nu s-a încheiat niciun răspuns consecvent. Probabil cel mai precis studiu condus până acum a concluzionat că Satoshi are în jur de un milion de BTC. Cercetătorul, Sergio Demian Lerner, a folosit o tehnică de creștere a câmpului extraNonce pentru a deduce constatările sale.

Grafic care arată rentabilitatea exploatării timpurii a BTC prin Bitcointalk

Grafic care arată rentabilitatea exploatării timpurii a BTC prin Bitcointalk

Lerner a reușit să deducă că un computer a fost responsabil pentru majoritatea primelor BTC minate. Urmărind tranzacția Coinbase, care a fost crearea noului BTC, Lerner a reușit să arate că de la blocul Genesis până la blocul 36288 a existat un miner semnificativ în funcțiune. Aceste descoperiri se potrivesc cercetărilor anterioare care au plasat numărul de monede extrase la 1.148.800.

Cât valorează astăzi Satoshi?

Adunarea bogăției lui Satoshi este o sarcină interesantă, deoarece nimeni nu știe cu siguranță ce adrese aparțin lui Satoshi. Din motive de argumentare, să presupunem că Satoshi a primit 1,148.800 BTC, plus 16,7 BTC, în sfaturi. Acest lucru ne oferă un total de 1.148.816,7 BTC (8.807.977.638,9 dolari). Adăugați BCH-ul lui Satoshi și aveți 10.112.428.550,90 USD. Aceasta exclude toate furcile dure care au apărut.

Furci dure

De asemenea, trebuie să luați în considerare toate furcile dure care au apărut la adăugarea adevăratei bogății a lui Satoshi. Satoshi ar avea aproximativ 1.304.450.912 dolari în BCH, utilizând valoarea de piață la momentul scrierii, care este de 1.135,49 dolari pe BCH. Odată ce ați început să vă strângeți pe multitudinea de noi furci dure, cum ar fi Bitcoin Gold (51.765.680.502 dolari), Bitcoin Diamond (3.320.080.263 dolari), Bitcoin God (26.181.532,593 dolari), Super Bitcoin, Bitcoin Platinum etc., este nevoie doar de o scurtă privire asupra pieței vezi că profiturile încep să devină uluitoare.

Grafic care arată furcile BTC 2017 prin Anton Bukov

Grafic care arată furcile BTC 2017 prin Anton Bukov

Ce este și mai nebunesc este faptul că tendința hard fork-ului abia începe. Există deja aproape 20 de furci dure programat pentru anul acesta. Acum imaginați-vă peste zece ani. Forkingul greu devine o carieră pentru mulți pasionați de Bitcoin, iar Satoshi este poziționat să profite de beneficii.

Cât de mult a meritat Satoshi la maxim din toate timpurile?

Probabil că sunteți curios cu privire la averea lui Satoshi care a fost măsurată în decembrie 2017, când criptomarketul arăta maxime istorice. Să vedem la ce merită Satoshi când BTC atingea maximul istoric de 19.783,06 USD, astfel încât să putem înțelege cu adevărat câștigurile sale potențiale. Faceți calculele și veți primi 22.726.779.328 USD. Nu e deloc rău domnule Nakamoto.

Satoshi ar putea deveni cel mai bogat om din lume?

BTC ar trebui să atingă o valoare de piață de 60.000 de dolari pe monedă pentru a face din Nakamoto cel mai bogat om din lume. În prezent, el nici măcar nu se clasează în primii 1000 de oameni cei mai bogați, potrivit Forbes “Cei mai bogați oameni”Clasamente.

20 de cei mai bogați miliardari prin Google

20 de cei mai bogați miliardari prin Google

Ce va face Satoshi cu BTC-ul Său?

Nimeni nu știe ce va face Satoshi cu prețioasele sale BTC-uri. Singurul lucru pe care îl știe oricine este că aceste BTC nu s-au mișcat niciodată. Dimensiunea pură a deținerilor îi îngrijorează pe mulți oameni cu privire la efectele pe care aceste 1 milion de BTC le-ar putea avea pe piață dacă, de exemplu, Satoshi ar decide să le vândă pe toate într-o zi..

Averea lui Satoshi este atât de mare încât ar depăși prețul BTC dacă ar decide să-și lanseze monedele pe piață. Profesor de criptomonede la Universitatea John Hopkins, Matt Green, a scris pe larg despre efectele pe care aceste acțiuni le-ar avea asupra valorii de piață a BTC. În lucrările sale, el exprimă îngrijorări reale cu privire la faptul că influența lui Satoshi nu a fost simțită pe piață de la plecarea sa.

Oamenii continuă să trimită Satoshi BTC

În mod ironic, BTC-ul lui Satoshi portofel continuă să crească. Din motive necunoscute, oamenii continuă să trimită Satoshi BTC. Într-un incident deosebit de notabil, Mt. Gox a trimis lui Satoshi 1.23 BTC. În total, Satoshi a primit încă 16,7 BTC în sfaturi pentru adresa Genesis.

Datorită modului în care BTC este codificat, aceste fonduri nu pot fi cheltuite, deoarece blocul Genesis nu a fost adăugat niciodată la blockchain. În consecință, acesta este motivul pentru care se numește și acest bloc blocul 0. Toți cei care au trimis Satoshi BTC și-au trimis fondurile în ceea ce este în esență limb blockchain. Cu toate acestea, gândul contează, corect?

Miliardarul fără chip

Oricine este Satoshi cu adevărat și oriunde s-ar afla chiar acum (poate citește asta?), Merită o ovație. Întreaga lume este curioasă cu privire la cine deține averea BTC. Guvernele au cercetat chiar Satoshi. Rapoartele variază cu privire la rezultatele acestor eforturi, unii susținând că au putut identifica -l, dar, așa cum este astăzi, nimeni nu s-a prezentat și a reușit să demonstreze că este adevăratul proprietar al averii BTC.

Gânduri finale – El a câștigat-o

Tehnologia blockchain transformă economia globală oferind un mijloc sigur și eficient în care să desfășoare afaceri. Este greu de spus dacă această tehnologie sau prețul BTC s-ar fi dezvoltat în același ritm dacă Satoshi și-ar fi dezvăluit identitatea de la început. Singurul lucru de care poți fi absolut sigur este că, în ziua când unul dintre acele BTC se mută din portofelul lui Satoshi, întreaga lume va urmări.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me