Bollinger Band izbucnirile, strângerile și divergențele sunt setări comerciale puternice bazate pe volatilitate. Benzile Bollinger sunt plicuri de preț bazate pe deviație standard pe care le puteți utiliza pentru tranzacționarea piețelor legate de gama și tendințe. Ele pot ajuta, de asemenea, la preț / impuls divergenţă meserii. Benzile Bollinger (BB) sunt setate în mod normal la două abateri standard de la o medie mobilă simplă de 20 de perioade (SMA).

Aceste volatilitate-configurările bazate pe toate piețele criptografice apar. Fiecare folosește setările BB standard găsite în majoritatea platformelor de graficare / tranzacționare. Toate piețele criptografice trec în mod regulat de la fazele de volatilitate ultra-scăzută la fazele de volatilitate ridicată. Nu există niciodată o așteptare lungă până când va apărea o nouă tranzacție BB.

Notă a editorului: consultați glosarul nostru privind termenii de analiză tehnică dacă vă aflați în luptă cu definiții sau aveți nevoie de claritate &# 128578;

Definiții:

 • Bollinger% B măsoară relația dintre preț și BB’s. Valorile de peste .5 indică faptul că prețul este mai aproape de banda superioară, iar valorile de mai jos .5 indică faptul că prețul este mai aproape de banda inferioară. Valorile mai mari de 1,00 confirmă o scădere bullish, valorile mai mici de zero confirmă o scădere bearish.
 • Lățimea de bandă Bollinger indicatorul identifică lățimea relativă a BB-urilor pe o perioadă X-bar.
 • Divergența se referă la deconectarea dintre acțiunea prețului și impulsul prețului. Când prețul crește pe măsură ce impulsul slăbește, apare divergența negativă și când prețul scade odată cu slăbirea impulsului, apare divergența pozitivă. Cele mai multe inversări de tendință sunt precedate de divergențe preț / impuls.

Vara 2018: Patru meserii Bollinger Band Breakout în Cardano

Diagrama zilnică Cardano’s (ADAUSD) dezvăluie patru setări BB între iunie și septembrie 2018. Trei erau tranzacții scurte, una era lungă și două erau calificate drept tranzacții BB squeeze. Trei au fost mari câștigători și unul a avut o pierdere moderată. Iată rezumatul fiecăruia:

Cardano / USD Bollinger Band breakouts

Figura 1. Cardano / USD, zilnic. Patru setări comerciale BB au apărut în ADAUSD în vara anului 2018. Trei au produs câștiguri substanțiale. Grafic grafic de la Motivewave.com

Comerțul nr. 1, repartizare scurtă: O gamă largă izbucni bara închisă sub banda inferioară. Ați introduce scurt o bifă sub bara de rupere scăzută. A câștigat până la 32,78 la sută înainte de a reveni mai mare.

Comerțul nr. 2, strângere lungă: O bară de desfășurare cu raza de acțiune modestă închisă deasupra benzii superioare. Ați introduce o lungă bifă deasupra barei de rupere. Acesta a câștigat câteva puncte procentuale înainte de a inversa pentru o pierdere de 9,73 la sută (pe o cruce a liniei centrale BB, media mobilă simplă de 20 de perioade).

Tranzacția nr. 3, repartizare scurtă: O bară de separare cu rază mică de acțiune s-a închis sub banda inferioară. Bara de separare s-a închis și sub suportul cheie al liniei de trend, oferindu-vă o confirmare direcțională. Lățimea de bandă BB de cincizeci de perioade a fost foarte mică: un avantaj comercial. A rezultat un alt mare câștigător, câștigând aproape 32 la sută înainte de a reveni mai sus.

Comerțul nr. 4, stoarcere scurtă: O bară de separare cu rază mică de acțiune s-a închis sub banda inferioară. Lățimea de bandă BB de 50 de perioade a fost relativ scăzută: o margine. Această tranzacție a câștigat până la 24,09 la sută în doar zece zile înainte de a reveni mai mare.

Vor câștiga Bollinger Band, care câștigă, cu 20-30%? Scuze dar nu. Cu toate acestea, potențialul de profit al setărilor BB breakout și squeeze poate fi substanțial. Mențineți riscul contului pe tranzacție mic, fiți agresiv în ceea ce privește preluarea profitului, iar succesul tranzacționării BB este posibil.

Chei de luat masa:

 • Piețele criptografice trec în mod regulat de la faze de volatilitate redusă la mare, perfecte pentru tranzacționarea BB.
 • Fii agresiv în capturarea câștigurilor tale deschise. Nu presupuneți niciodată că o tranzacție câștigătoare va continua.
 • Pauzele Trendline și lățimea de bandă BB foarte scăzută vă pot oferi o încredere suplimentară atunci când intrați într-o tranzacție BB.
 • Setările BB squeeze vă oferă cel mai bun profil de risc / recompensă din toate tipurile de tranzacții BB.

Urmărind jocul BB Squeeze cu potențial mare

Am analizat deja două setări BB squeeze, dar o altă variantă de squeeze, una cu potențial mare de profit, merită, de asemenea, o privire.

EOSUSD Bollinger Band breakout squeeze și semnale secundare de cumpărare

Figura 2. EOSUSD, zilnic. Unele tranzacții BB squeeze sunt atât de puternice încât produc semnale secundare de cumpărare / vânzare. Grafic grafic: Motivewave.com

Această strângere specială a prezentat un set anormal de îngust de BB-uri. Semnalul rezultat de stingere lungă a adunat maximum 158% în doar 18 sesiuni de tranzacționare. Dacă stop loss au fost plasate la câteva căpușe sub bara de rupere, raportul final risc / recompensă al tranzacției ar fi fost de aproape zece la unu. Nu, câștigătorii de acest fel nu sunt obișnuiți, dar cu siguranță susțin un argument puternic pentru tranzacționarea stoarcerilor BB, mai ales atunci când:

 • O bară de rupere ultra-largă se lansează din modelul de strângere ultra-îngust. Ar trebui să fie de cel puțin 3 ori mai mare decât intervalul mediu mediu pe 14 perioade (ATR (14)).
 • Fluxul de bani Chaikin pe 21 de perioade (CMF (21)) este peste linia sa zero.
 • Fluxul de bani Chaikin în perioada 89 (CMF (89)) este peste linia sa zero.
 • EMA cu 50 de perioade se rotește rapid în direcția barei de rupere.
 • Semnalele de cumpărare ulterioare apar pe măsură ce tendința capătă putere.

Managementul comerțului

Cele două semnale suplimentare de cumpărare ar fi putut fi utilizate în moduri diferite. Comercianții care erau convinși că se desfășoară un miting extins ar fi putut adăuga mai multe poziții în EOSUSD. Și comercianții care aveau mai mult risc de risc ar fi putut să-și ia o treime din poziția lor la fiecare semnal de cumpărare secundar, lăsând ultima treime să meargă mai sus către o țintă predeterminată. Fiecăruia dintre ei, dar cei mai mulți comercianți pro-comercianți, scad din tranzacțiile câștigătoare, mai degrabă decât înscrie-le (adăugați poziții suplimentare), deoarece oferă metrici de performanță mai bune.

BB Squeeze este una dintre cele mai eficiente configurații comerciale de rupere a volatilității concepute vreodată. Urmărirea celor mai bune dintre aceste setări puternice vă oferă un avantaj comercial superior.

Chei de luat masa:

 • Urmărește cele mai bune setări BB squeeze. Căutați bare de rupere ultra-largi din modele de stoarce BB anormal de înguste.
 • Histogramele CMF cu 21 și 89 de perioade trebuie să fie în acord cu direcția de rupere.
 • Setați stop loss-ul chiar dincolo de extremitatea barei de breakout.
 • Scalarea tranzacțiilor câștigătoare pe semnale ulterioare de cumpărare / vânzare sau alte criterii țintă de profit.

Luând profit la divergențe de preț / impuls% B

Indicatorul Bollinger% B ajută la identificarea divergențelor de preț / impuls cu probabilitate ridicată. Aceste divergențe identifică oportunități excelente de profit. De asemenea, pot identifica operațiunile de tranzacționare cu risc redus, cu inversare medie, la nivelurile maxime / minime ale ciclului.

Următorul grafic prezintă două semnale de divergență% B care ar fi putut fi folosite pentru a extinde o tranzacție câștigătoare BB squeeze.

În numerar Bitcoin / USD Bollinger Band breakout profit la semnale de divergență

Figura 3. Bitcoin Cash / USD, zilnic. Luați întotdeauna câștiguri cel puțin parțiale la fiecare nouă divergență de preț / impuls. Grafic grafic: Motivewave.com

Parametrii de intrare squeeze au fost similari cu tranzacția lungă anterioară în EOSUSD. Cu toate acestea, nu există semnale tipărite de cumpărare ulterioare. În schimb, ați fi urmărit modelul de divergență preț / impuls negativ pe indicatorul% B. Au fost tipărite două semnale distincte de divergență și fiecare ar fi fost un loc excelent pentru a obține câștiguri parțiale.

Comercianții mai noi s-ar putea întreba de ce un comerciant profesionist nu ar fi ținut până nu a fost atins punctul 2. La urma urmei, câștigurile suplimentare ar fi fost substanțiale. Erau, dar la punctul 1 nimeni, nici măcar un profesionist de pe piață, nu știa ce urma să se întâmple în continuare! Profesioniștii obțin câștiguri cel puțin parțiale atunci când apare o divergență a impulsului de preț. Și vor părăsi complet toate pozițiile atunci când apare a doua divergență.

Chei de luat masa:

 • Setările BB squeeze pot fi puternice, dar aveți în continuare nevoie de o strategie de ieșire pentru a capta câștiguri și a limita riscul.
 • Când apare o divergență de preț / impuls, luați profituri parțiale.
 • Dacă / când apare o diferență ulterioară de preț / impuls, ieșiți complet.
 • Comercianții profesioniști culeg câștiguri pe baza a ceea ce spune graficul, nu pe baza emoțiilor de frică sau lăcomie.

rezumat

Benzile Bollinger sunt unul dintre cele mai puternice instrumente tehnice disponibile pentru traderi. Pentru cele mai bune rezultate, tranzacționați semnale Bollinger Band Breakout în direcția pantei EMA de 50 de perioade. Obțineți întotdeauna profituri parțiale / totale la fiecare divergență de preț / impuls% B. Nu lăsați niciodată frica sau lăcomia să înlocuiască o strategie de ieșire solidă. Chiar și cea mai perfectă configurare BB breakout / squeeze poate eșua, deci mențineți întotdeauna riscul de tranzacționare mic.

Speculațiile pe piețele financiare implică un risc substanțial și, prin urmare, ar trebui utilizat doar capitalul de risc la tranzacționare sau investiții. Consultați întotdeauna consilierul dvs. financiar licențiat înainte de a implementa capital de risc pe piețele financiare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me