A merge la medic poate fi o adevărată durere. Cu excepția cazului în care ai norocul de a locui într-una din acele țări scandinave în care totul funcționează, pentru majoritatea dintre noi, o călătorie la medic este un ciclu nesfârșit de mizerie birocratică. Încercarea de a obține o programare, verificarea asigurării, căutarea dosarelor medicale. Dacă chiar și gândul la asta îți face stomacul să se strângă în noduri, ia-ți inima … Blockchain va revoluționa industria medicală în curând.

Deci, stai pe spate și relaxează-te. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la detaliile voastre intime care circulă pe net sau să fiți agățați de o recepționeră cu față acră. Și siguranța dispozitivelor medicale pe care le utilizați și a medicamentelor pe care le luați (presupunând că sunt legale) vor fi fără îndoială.

Pentru că, sincer, între scurgeri de date, malpraxis și scandaluri de asigurări; dacă a existat vreodată un sistem defect care țipă să fie reparat, este vorba de asistență medicală. Și, deși blockchain-ul nu poate fi exact un super-erou care coboară din ceruri ca un fulger pentru a rezolva problemele lumii; uneori chiar și cele mai mici detalii ne pot face viața mai bună.

Blockchain s-ar putea să nu aibă încă un remediu pentru cancer. Dar poate adăuga un strat atât de necesar de eficiență, confidențialitate și securitate în viața noastră și poate simplifica înghițirea întregului proces dureros de a merge la medic. Să aruncăm o privire mai atentă.

Păstrarea în siguranță a înregistrărilor medicale

Există mai multe companii blockchain care lucrează la soluții pentru îmbunătățirea gestionării dosarelor medicale private. În același mod în care contul dvs. de criptomonedă folosește o cheie publică în locul unui nume, dosarele dvs. medicale pot fi stocate în siguranță, ușor accesibile părților autorizate.

Dispatch Labs creează un protocol blockchain pregătit pentru întreprindere, care poate stoca orice tip de date, indiferent de dimensiune. CMO Ivan Goldensohn spune:

„Sistemul nostru medical nu este doar depășit, este atât de mare și de reușit încât a devenit încrustat și imobil. Nu există niciun fulger care să remedieze cercetările medicale sau medicale, dar tehnologia de registru comună oferă o soluție naturală pentru îmbunătățirea multora dintre cele mai grave probleme ale sale: lipsa transparenței, ineficiența și birocrația. ”

Blockchain poate, de asemenea, să păstreze înregistrările medicale în siguranță și să împiedice modificarea acestora. Sau ca Howard Orloff din Consultanță de turmă așa spune clar: „doi băieți și un avocat nu ar putea niciodată să intre în cabinetul unui medic și să elimine dosarele medicale … chiar și în numele președintelui Statelor Unite!”

Tehnologiile cu registru comun, cum ar fi blockchain-ul, pot îmbunătăți foarte mult eficiența multor aspecte ale industriei medicale. De la păstrarea înregistrărilor la programarea pacienților, ușurința transferului de informații și asigurarea unor aspecte precum conformitatea HIPAA și GDPR.

Embleema, de exemplu, lansează un blockchain conform HIPAA pentru a stoca în siguranță datele EHR / EMR într-un mediu în care proprietarul (pacientul) are control complet asupra datelor. Spre deosebire de multe companii blockchain, echipa de conducere a Embleema are mai mult de 100 de ani de experiență în industria medicală. Și au descoperit că tehnologia blockchain oferă soluția perfectă pentru stocarea și accesarea în siguranță a înregistrărilor și datelor medicale.

Îmbunătățirea eficienței și comunicării

Praveen Suthrum Președinte și cofondator al NextServices, o companie de tehnologie și management din domeniul sănătății care lucrează cu medici și administratori, spune: „Industria medicală funcționează în silozuri vaste. Sistemele nu vorbesc între ele. Chiar dacă datele sunt digitalizate cu ajutorul EHR-urilor, sistemele nu vorbesc între ele. Datele sunt blocate. Urmărirea lanțului de aprovizionare cu medicamente și medicamente este necunoscută. Blockchain are potențialul de a eficientiza fluxul de informații medicale într-un mod sigur. ”

Deci, știți când vă prezentați la o întâlnire cu un specialist și trebuie să completați un nou formular, să furnizați datele pentru a cincizecea oară sau să sunați la furnizorul dvs. de asigurări și să așteptați la linie la „Careless Whisper” la repetare? Tehnologia Blockchain va remedia toate acestea, permițându-vă să vă prezentați și să începeți.

Datele dvs. vor fi sigure și portabile între medici și furnizori.

Combaterea drogurilor contrafăcute

„Drogurile contrafăcute ucid peste un milion de oameni pe an în întreaga lume”, spune Jeff Stollman din RMTM. „Urmărind toate tranzacțiile farmaceutice de pe blockchain, poate fi ușor determinat atunci când o companie vinde mai multe produse decât cumpără. O companie care face acest lucru introduce probabil produse contrafăcute sau diluate pe piață, deoarece nu există altă explicație pentru a putea vinde mai multe produse decât achiziționează. ”

Există numeroase proiecte în desfășurare pentru a dezvolta o soluție în acest sens. One Network’s Soluția lanțului de custodie, de exemplu, este conceput pentru a asigura lanțul de aprovizionare medicală și pentru a combate medicamentele contrafăcute. Compania caută, de asemenea, să atenueze amenințările legate de autentificarea farmaceutică și serializarea dispozitivelor medicale. Folosirea tehnologiei blockchain va oferi un sistem de management cap la cap pentru întregul proces de distribuție.

Permițând autodiagnosticul

În cele din urmă, blockchain-ul va revoluționa industria medicală prin eliminarea completă a necesității medicilor prin auto-diagnostic.

OK, poate că nu. Cu excepția cazului în care blockchain-ul are într-adevăr superputeri, vom avea în continuare nevoie de medici și chirurgi pentru viitorul apropiat. De fapt, robotica și AI au avantajul blockchain-ului atunci când vine vorba de înlăturarea erorilor umane în timpul procedurilor chirurgicale sau de a ajuta diagnosticul.

Dar când blockchain-ul și AI fac echipă, se pot întâmpla lucruri interesante. Aaron Vick este membru al Comitetului consultativ pentru C3D Medical LLC, o companie care explorează capacitățile de cercetare viitoare prin crearea unui blockchain bazat pe consumatori pentru transportul datelor de interacțiune între furnizori. El spune:

„Vom crea primul test de interacțiune genetică directă către consumator, conceput pentru a informa persoanele despre medicamentele eficiente și ineficiente, precum și despre interacțiunile periculoase”.

V-ați cercetat vreodată simptomele și v-ați auto-diagnosticat cu o listă de condiții care pun viața în pericol? Sau ați verificat efectele secundare ale medicamentelor dvs. și v-ați dat palpitații cardiace? Nu va mai trebui să faceți asta. Blockchain va revoluționa industria medicală și a început deja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me