Roboții de tranzacționare Bitcoin au primit atenția comercianților de cripto. Revendicările privind semnalele comerciale automatizate, oportunitățile de tranzacționare 24/7 și durata de funcționare practic de 100% sunt suficiente pentru a întoarce capul oricărui comerciant de cripto serios. Există zeci de concurenți în spațiul bots de tranzacționare bitcoin, fiecare concurând pentru afacerea dvs..

Cu toate acestea, asigurați-vă că nu sunteți atât de uimiți de algoritmii lor de înaltă tehnologie încât nu reușiți să evaluați în mod realist dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru a-i schimba..

Ce este un Bitcoin Trading Bot

Simplu spus, acești roboți sunt programe de calculator care generează semnale de cumpărare și vânzare Bitcoin. Cunoscuți și sub numele de algoritmi de tranzacționare, aceste programe se conectează prin API la contul dvs. de schimb de tranzacționare. Marea idee este să vă automatizați tranzacționarea criptografică la maximum, să eliminați deciziile subiective de tranzacționare și să exploatați operațiunile de tranzacționare care apar atunci când nu puteți monitoriza piețele.

De obicei, software-ul bot rulează în următoarele medii:

 • Norul
 • O aplicație bazată pe web
 • A VPS (Server personal virtual)

Bots R Us

Cryptotrader.org, BTC Robot.com, Gekko.wizb.it, 3Commas.io, Cryptohopper.com, Gimmer.net, Gunbots.com și cel puțin o duzină de alte companii își comercializează roboții online. Va trebui să examinați potențialele avantaje și dezavantaje ale ofertelor respective. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun set posibil de roboți pentru dvs.:

 • Asigurați-vă că botul rulează pe cloud, nu pe computer. Dacă aveți o întrerupere a internetului sau electrică, blocarea computerului sau o altă nenorocire care vă face inutil computerul sau computerul, veți fi foarte fericit să știți că robotul dvs. va continua să funcționeze fără întrerupere.
 • Verificați dacă furnizorul dvs. de bot de tranzacționare (TBP) oferă o gamă largă de indicatori tehnici din care să vă construiți strategia de tranzacționare.
 • Mai mult, asigurați-vă că TBP-ul dvs. oferă, de asemenea, o strategie bună de testare înapoi. Nu tranzacționați niciodată o strategie de bot bitcoin (cripto) până când nu ați testat-o ​​extensiv și ați testat-o ​​înainte.
 • TBP dvs. ar trebui să ofere, de asemenea, o funcție de tranzacționare simulată. Acesta este un lucru obligatoriu, mai ales dacă sunteți nou în lumea dezvoltării sistemului de tranzacționare. Puteți verifica punctele tari și punctele slabe ale noii strategii de bot asupra datelor criptografice în timp real, dar fără riscul de a pierde bani.

bots de tranzacționare bitcoin Strategii Gimmer

Gimmer oferă o gamă largă de roboți de tranzacționare cripto. Va trebui să cumpărați și să dețineți o anumită cantitate de jetoane GMR pentru a fi permisă pentru fiecare. Imagine: site-ul web Gimmer.net, 8 ianuarie 2019

Scalabilitate, asistență pentru clienți și grupuri de utilizatori

TBP ar trebui să exceleze și în aceste domenii critice –

 • Firma dvs. de bot bitcoin trebuie să ofere conectivitate API la cât mai multe schimburi criptografice de renume. Acest lucru este valabil mai ales dacă veți tranzacționa strategii de arbitraj care exploatează prețurile greșite ale monedelor în diferite schimburi.
 • Asigurați-vă că este disponibil un suport fiabil și util pentru clienți. Dacă robotul are o criză de identitate de trei AM și uită ce să faci – și când – tu (și capitalul propriu al contului tău de tranzacționare) ai putea avea mari probleme. A fi capabil să apelezi la un agent de asistență prietenos și informat în astfel de momente este neprețuit.
 • Dacă TBP oferă un grup dedicat de utilizatori, puteți scurta foarte mult curba de învățare a sistemului de tranzacționare. Chiar mai bine, dacă oferă o piață de tranzacționare pentru bot, este posibil să puteți cumpăra sau închiria o strategie de câștigător, mai degrabă decât să creați unul singur.

Ce altceva nu este critic?

Măsurați rentabilitatea botului dvs. de tranzacționare. Asigurați-vă că robotul poate obține de obicei mai multe profituri decât costurile inevitabile ale comisioanelor, alunecării, taxelor de abonament la bot și impozitelor pe câștigurile de capital. Dacă nu puteți programa un bot câștigător în mod constant, nu există niciun motiv să îl utilizați.

O privire asupra unei firme Bitcoin Bot

Gimmer.net este un TBP care oferă propriile VPS clienților. Cu toate acestea, are un preț:

„Cu VPS nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea conexiunii la internet, la întreruperile de curent din casa dvs. sau în cazul în care computerul dvs. se blochează. Abonați-vă pur și simplu la serviciul VPS și toate datele necesare sunt trimise către un computer cloud unic și privat. ”

bots de tranzacționare bitcoin Cronologia actualizării Gimmer

Aparent, Gimmer are o serie de actualizări planificate pentru 2020 și nu numai. Roboții „răspândiți” și „arbitrajul triunghiular” sunt acum vii. Imagine: site-ul web Gimmer.net, 8 ianuarie 2019

VPS-ul lui Gimmer vă va restitui lunar 25 USD în achizițiile de jeton GMR. În plus, pentru a utiliza oricare dintre roboții de tranzacționare ai lui Gimmer, va trebui să cumpărați și să păstrați între 200 și 500 din aceleași jetoane. Roboții sunt programați pentru a gestiona multe stiluri de tranzacționare de nișă, cum ar fi:

 • Tranzacționare fără pârghie (varietate de grădină, strategii direcționale).
 • Tranzacționarea marjei, cu multiplii de pârghie mari disponibili.
 • Împrumuturi (puteți face împrumuturi în diverse cripte)
 • Scalper (codificat pentru a obține câștiguri rapide cu pierderi mici)
 • Strategii bazate pe portofoliu (pot diminua tragerile, ajută la diversificare)
 • Arbitraj (exploatarea diferențialelor de preț inter-schimb)
 • Arbitraj triunghiular (similar arbitrajului, dar folosește trei sau mai multe monede)
 • Spread-uri (mergeți o monedă lungă, chiar dacă scurtați alta (o strategie populară de inversare medie).

În plus, toți clienții Gimmer primesc un bot de tranzacționare gratuit:

„Un bot automat de tranzacționare criptografică standard este oferit gratuit. Aceasta include utilizarea unui indicator, a unei siguranțe și a unei perechi, fără pârghie. ”

La fel ca majoritatea celorlalte TBP-uri, Gimmer oferă conectivitate API la multe schimburi majore, inclusiv Binance, Bitfinex, BitMEX, Bittrex, Cobinhood, Hubii, Kraken, KuKoin, Poloniex și XTRADE.IO.

Este un bot de tranzacționare Bitcoin potrivit pentru dvs.?

Pot fi. Poate nu. Totul depinde de stilul dvs. de tranzacționare, dimensiunea capitalului propriu a contului, experiența de tranzacționare și obiectivele personale. Dacă aveți o educație solidă pentru dezvoltarea sistemului de tranzacționare, probabil veți putea construi sau găsi cu ușurință un bot de tranzacționare care vi se potrivește. Dacă știți cum să rezolvați rapid problemele software sau aveți acces instantaneu la cei care vă pot ajuta să diagnosticați și să reparați problemele legate de bot, atunci ați putea fi, de asemenea, un bun candidat de tranzacționare.

Cu toate acestea, dacă credeți cu naivitate că a câștiga bani în Bitcoin sau în orice altă criptă este un proces simplu, fără efort, care necesită pur și simplu apăsarea unui buton, atunci puteți fi foarte dezamăgit. Tranzacționarea cu succes este o muncă grea. Dacă un comerciant novice ar putea cumpăra un bot bitcoin de vânzare cu amănuntul, îl va tranzacționa cu 100.000 USD și va câștiga 50.000 USD pe an, an după an, piețele criptografice ar face progresiv o astfel de strategie ineficientă.

Spuneți că 5.000 de comercianți Bitcoin folosesc același bot câștigător anul acesta. Face câștiguri de 40 sau 50%. Pe măsură ce se răspândește succesul, anul viitor poate 50.000 de comercianți vor începe să-l folosească. În timp, comercianții profesioniști și instituționali vor putea tranzacționa împotriva robotului cu o eficacitate mare, neutralizându-l astfel. Prea mulți comercianți își vor urmări semnalele comerciale pe o parte a pieței și atunci vor veni profesioniștii pentru uciderea comerciantului cu amănuntul.

Acesta este unul dintre motivele pentru care nu comercializați niciodată un sistem de tranzacționare cu care doriți personal să continuați să câștigați bani. Gândiți-vă la asta data viitoare când un dezvoltator de sistem de tranzacționare încearcă să vă convingă din 5.000 USD pentru un sistem de tranzacționare.

Bitcoin Bot Plusses și Minuses

Avantaje

 • Botul dvs. de tranzacționare poate acționa asupra semnalelor comerciale mai repede decât puteți.
 • Exploatați oportunități 24/7. Unele mișcări mari de piață încep în sesiunea de seară și apoi câștigă și mai multă tracțiune pe măsură ce turma se înghesuie în dimineața următoare.
 • Lipsa instruirii în construirea sistemului nu este o problemă. Puteți cumpăra sau închiria bots Bitcoin potențial eficienți de la alți dezvoltatori.
 • Inteligența artificială (AI) va deveni foarte proeminentă în lumea botului bitcoin în câțiva ani. Este de conceput ca viitorii roboți să vă poată optimiza automat semnalele de tranzacționare în timp real. AI vă poate ajuta, de asemenea, să selectați un amestec ideal de strategii de tranzacționare a botului pentru portofoliul dvs..
 • Pe măsură ce mai mulți comercianți de cripto tranzacționează strategii pe termen scurt, bazate pe bot, volatilitatea pieței cripto poate de fapt să scadă. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unei creșteri masive a plafoanelor pieței monedelor și a lichidității.

Dezavantaje

 • Tranzacționarea pe termen scurt are costuri ridicate ale comisioanelor și alunecărilor.
 • Lipsa lichidității pieței criptografice la anumite ore ale zilei. Un nou eveniment important în orele mici ar putea declanșa o inutilă pierdere a comerțului.
 • Pericol de blocare a blițului. În mod ironic, acestea sunt cauzate de obicei de roboții de tranzacționare instituționali.
 • Pane la un schimb, probleme tehnice cu botul, probleme de comunicare sau computer.
 • Costul abonamentului bot în sine.
 • Nevoia de a monitoriza continuu performanța și fiabilitatea robotului dvs..
 • Trebuie să știți cum să re-optimizați în mod eficient botul dvs. de tranzacționare.
 • Dacă furnizorul dvs. de bot nu este 100% bazat pe cloud, veți avea costuri VPS în curs.

Muncă grea, educație, autodisciplină și suprascrieri

Educația de tranzacționare a sistemului, abilitățile de gestionare a banilor, psihologia comercianților solizi și o educație extinsă în AT este o necesitate pentru rezultate profitabile de tranzacționare automată a criptelor. Nu puteți construi pur și simplu un sistem rapid cu indicatori conservați, apăsați butonul „alergare” și vă așteptați să câștigați existența din botul dvs. de tranzacționare bitcoin. Cu toate acestea, s-ar putea să deveniți un trader bitcoin bot profitabil dacă lucrați din greu la dezvoltarea disciplinelor de tranzacționare menționate mai sus.

Un ultim cuvânt de înțelepciune de luat în considerare atunci când rulați un bot de tranzacționare Bitcoin complet automatizat, faceți din aceasta ceea ce veți dori:

Nu vă îndepărtați niciodată ochii de pe ecranul de tranzacționare. Vreodată. Nu acordați 100% încredere în botul de tranzacționare, software-ul sau hardware-ul dvs.. Condițiile pieței cripto se pot schimba rapid, creând potențial scenarii pe care botul dvs. nu a fost niciodată conceput să le facă față. Trebuie să-ți supraveghezi continuu botul sau să riști să te trezești într-o surpriză neplăcută, care pierde bani într-o dimineață.

Nu vă subestimați niciodată abilitățile de raționament inerent superioare celor ale unei mașini sau algoritmi. Fii pregătit, capabil și dispus să intervii și să anulezi botul tău de fiecare dată când întâlnește condiții de piață criptografice hiper-volatile.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me