Nu lipsesc modalități inovatoare de tranzacționare a Bitcoin. Introducerea la sfârșitul anului 2017 a contractelor futures Bitcoin a oferit mai multe avantaje pe care comercianții de pe piața spot ar trebui să le examineze cu atenție. Cu toate acestea, chiar și comercianții Bitcoin de pe piață au acces la unele avantaje. Iată o privire asupra avantajelor și dezavantajelor tranzacționării futures Bitcoin față de Bitcoin spot.

Alege instrumentul tău

Să presupunem că sunteți un comerciant Bitcoin profitabil și ați fost de câțiva ani. Ce stil de tranzacționare Bitcoin oferă capitalului dvs. de tranzacționare cel mai mult pentru dolar? În cazul în care tranzacționați contracte futures Bitcoin sau rămâneți la fața locului Bitcoin pe un schimb de criptare tradițional?

Volatilitatea Bitcoin = marjele contractului ultra-ridicate

Introdus în decembrie 2017, CME Bitcoin futures contractul este decontat în numerar cu expirări trimestriale în martie, iunie, septembrie și decembrie. De asemenea, oferă contracte în „cele mai apropiate două luni de serie, nu în ciclul trimestrial din martie”. Dimensiunea contractului este de cinci Bitcoins, deci la un preț în numerar BTCUSD de 3.400 USD, vă uitați la o valoare noțională a contractului de 17.000 USD. (Este deasemenea o CFE Bitcoin futures contract disponibil. Dimensiunea contractului este de doar 1 Bitcoin, deci este mai potrivită pentru comercianții cu capital mai mic.)

Cu toate acestea, nu veți avea nevoie de 17.000 USD pentru a tranzacționa contractul CME. Marjele inițiale (bază 13 decembrie 2017 la TradeStation) reprezintă 70% din prețul de decontare futures (aproximativ 11.900 USD). Marjele peste noapte sunt mai mici, reprezentând 64% din prețul de decontare la termen (aproximativ 10.880 dolari). Comparativ cu contractele futures pe indici bursieri precum E-Mini S&Contract P 500, futures-ul Bitcoin se mândrește cu un procent incredibil de mare din procentul de marjă inițială și peste noapte. Evident, natura volatilă a Bitcoin este motivul depozitului de marjă imens. Cu toate acestea, nu sunt oferite marje speciale pentru tranzacționarea pe zi.

O caracteristică atractivă a tranzacțiilor futures poate fi costurile mai mici ale comisioanelor de tranzacționare în comparație cu tranzacționarea Bitcoin pe o bursă. De exemplu, să presupunem că doriți să continuați cu trei contracte CME Bitcoin la 5.000 USD pentru o tranzacție de o zi (controlați 75.000 USD din Bitcoin). Folosiți comenzi limită pentru a deschide și a închide tranzacția. Gestionezi un câștig de 4% din tranzacție, ieșind la 5.200 USD. La TradeStation, veți plăti 4,50 USD pentru a cumpăra contractele (1,50 USD per contract) și 4,50 USD pentru a le vinde. Asta înseamnă doar nouă dolari, plus câțiva bani pentru taxele de reglementare etc..

Tranzacționarea oferă o soluție unică pentru persoanele care doresc să tranzacționeze și să investească bani cu scopul de a-și mări capitalul inițial, însă nu au timp sau experiență pentru a investi singuri. Din acest motiv, brokerii oferă posibilitatea tranzacționării copiilor. Există mai multe platforme care oferă comerț cu copii, și în timp ce unele sunt manuale, altele sunt automatizate sau semi-automate și toate oferă diferite variații ale tranzacționării copiilor. În cele din urmă, comercianții ar trebui să aleagă ce este mai bun pentru ei. Dacă doriți să începeți să investiți în dar nu aveți multă experiență sau sunteți un profesionist experimentat care ar dori să obțină o perspectivă asupra analizei celorlalți, tranzacționarea în oglindă ar putea fi un loc excelent pentru a începe.

Comisioane procentuale la schimburi Bitcoin Spot

Comparați prețul cu o tranzacție Bitcoin la Kraken. Spuneți că ați făcut exact aceeași tranzacție în valoare de dolari, cumpărând 75.000 USD din BTCUSD cu o comandă limită. Ați câștigat 4 la sută din tranzacție, ieșind cu 78.000 de dolari din încasări brute. Nu ați folosit nicio marjă, mergând all-in cu numerar. Bursa calculează comisionul dvs. ca procent din valoarea dolarului Bitcoin pe care ați tranzacționat-o.

Numărarea costului

În calitate de cumpărător de comandă limită, ați fi clasificat ca producător. Dacă volumul dvs. de tranzacționare lunar este mai mic de 250.000 USD, comisionul dvs. de cumpărare ar fi de 0,12 la sută sau 90 USD. Dacă ați fi dorit să vă închideți poziția lungă folosind o comandă limită, ați fi clasificat și ca producător. Producătorii (factorii de decizie de piață) sunt încurcați cu un comision mai mic decât cei care iau decizii (folosind comenzi de pe piață, ați plăti un comision mult mai mare de 0,22%). În acest exemplu, închiderea tranzacției dvs. ar costa 0,12 la sută sau 93,60 USD.

Pentru această tranzacție ipotetică, la limită, la Bitcoin, ați fi în căutarea unui comision dus-întors (RT) de 183,60 USD. Este vorba de 174,60 dolari mai mult decât comisioanele pentru o tranzacție cu trei contracte CME Bitcoin futures RT. Atât tranzacțiile futures, cât și tranzacțiile spot Bitcoin au controlat Bitcoin în valoare de 75.000 USD.

bitcoin futures vs. bitcoin spot competition pentru afacerea dvs.

Brokerii futures Bitcoin și bursele tradiționale Bitcoin spot concurează pentru comisioanele dvs. de tranzacționare. Fotografie de rawpixel pe Unsplash

O tranzacție de zi mai mică

Acum, imaginați-vă că doriți să faceți o mișcare de două procente pe parcursul zilei, tranzacționând Bitcoin la 3.400 USD și o veți cupla. Iată cum se compară comisioanele pentru comenzile limită:

Comerțul Bitcoin la fața locului:

5 unități Bitcoin lungi la 3.400 USD

Ieșiți din 5 unități Bitcoin la 3.468 USD

Câștigul este (68 USD * 5 unități Bitcoin) = 340 USD

340 $ – 40,08 $ comisioane RT = 299,20 dolari venit net

Tranzacția futures Bitcoin:

1 contract de lungă durată la 3.400 USD

Ieșiți din contract 1 la 3.468 USD

Câștigul este (68 USD * 5 unități Bitcoin per contract) = 340 USD

340 $ – 3 $ comisioane RT = 337 dolari venit net

Dacă ați realizat anual zeci (sute) de tranzacții pe termen scurt, comisioanele pentru tranzacționarea spotului Bitcoin ar fi mult mai mari decât cele pentru tranzacționarea sumei echivalente în dolari a contractului futures. Luați în considerare cu atenție comisioanele dvs. de tranzacționare, mai ales dacă sunteți un comerciant hiperactiv de Bitcoin.

Comisioanele pentru tranzacționarea Bitcoin par a fi cu siguranță acumulate în favoarea contractelor futures, în funcție de tranzacția pe care brokerul o încheie cu dvs. Cu toate acestea, taxele de producător și de achiziție scad semnificativ dacă aveți volume de tranzacționare lunare substanțiale la Kraken (și multe alte burse). De exemplu, spuneți că faceți un milion de dolari din volumul de tranzacționare lunar pe Kraken. Taxele de producător și de achiziție vor scădea la 0,08 la sută și, respectiv, la 0,18 la sută.

Comisioanele nu sunt totul și tranzacționarea nu este ușoară

Având în vedere acest lucru, nu lăsați comisioanele mai mari pentru tranzacționarea la fața locului Bitcoin să vă sperie de un schimb de cripte tradițional. Spuneți că sunteți un adept al tendinței Bitcoin pe termen lung sau o medie a costului dolarului (DCA) și că faceți doar câteva tranzacții pe an. Căutați să obțineți câștiguri mari cu tranzacțiile de deținere extinse. Costurile comisioanelor nu vor consuma atât de mult din profitul dvs. brut în fiecare an. De asemenea, veți fi eliberat de complicații și agățături ocazionale care pot afecta comercianții futures.

Tranzacționarea activă a Bitcoin sau a oricărui alt instrument financiar nu este pentru timid, neexperimentat sau subcapitalizat. Încercarea de tranzacționare zilnică Bitcoin (futures sau spot) ia nervii din oțel împreună cu accesul la o metodologie de tranzacționare cuantificabilă, dovedită. Dacă sunteți un comerciant activ, reducerea comisionului de futures Bitcoin vă poate ajuta să câștigați semnificativ mai mulți (sau să pierdeți mult mai puțini) bani pentru fiecare tranzacție, în comparație cu tranzacționarea spotului Bitcoin pe o bursă. Cu toate acestea, comisioanele mici nu înseamnă ghemuit decât dacă sunteți un comerciant Bitcoin profitabil în mod constant.

Iată avantajele și dezavantajele principale ale tranzacționării futures-ului Bitcoin și spotului Bitcoin pe o bursă:

Avantajele fiecăruia

Futures Bitcoin:

 • Decontate în numerar; niciun bitcoin nu schimbă mâinile la expirare cu CME sau CFE futures (viitorul contract futures Bakkt va fi decontat în Bitcoin, totuși)
 • IRS Secțiunea 1256 avantaje fiscale (40% impozitate la rate de câștig de capital pe termen scurt, 60% impozitate la rate pe termen lung)
 • Fără probleme de stocare (lăsați portofelul dvs. cripto acasă)
 • Nu se știe că există probleme de hacker
 • Reglementat de Comisia de tranzacționare pe viitor a mărfurilor (CFTC), toate conturile asigurate împotriva furtului etc..
 • Comisioane reduse (o necesitate pentru comercianții de zi)
 • Unii brokeri futures includ o platformă profesională gratuită sau cu costuri reduse de diagramare și analiză pentru deținătorii de conturi
 • Sunt posibile oportunități de tranzacționare și de acoperire (de exemplu: futures scurte din iunie, futures lungi din septembrie etc.)
 • Pe măsură ce volumul de tranzacționare crește, opțiunile pe futures Bitcoin devin o posibilitate

Spot Bitcoin:

 • Este posibilă o pârghie de două, trei, patru sau chiar de cinci ori
 • Piață, limitare, stop loss, preluare profit, decontare poziție și comenzi combinate disponibile
 • 24/7, 365 de oportunități de tranzacționare și fără decalaje de preț în weekend în graficele dvs.
 • Puteți cumpăra și vinde Bitcoin în unități fracționate (tranzacții cu dolari mici posibile, excelent pentru investitorii DCA)
 • Unele schimburi oferă conturi asigurate complet (fără probleme de hacker sau furt)
 • Unele schimburi oferă stocare frigorifică offline și la prețuri reduse
 • O varietate de schimburi oferă grafice de bază, indicatori tehnici și alte instrumente pentru comercianți

Dezavantajele fiecăruia

Futures Bitcoin:

 • Futures-urile Bitcoin nu se tranzacționează de vineri după-amiază până duminică după-amiază
 • Comenzile de pe piață nu sunt disponibile, doar comenzile de limită și de oprire
 • Depozitul inițial în marjă este de aproximativ 70% din valoarea contractului, deci nu există prea mult efect de levier disponibil
 • Diferențele mari de preț sunt posibile pe graficele dvs. din cauza opririi tranzacționării în weekend
 • Există posibilitatea de a face mișcări de limitare și limitare în jos împotriva ta
 • Nu sunt disponibile dimensiuni contractuale fracționate
 • Este vital să acordați atenție rol contractual Data
 • La termen, Bitcoin este încă o piață cu volum relativ scăzut
 • Piețele cu volum redus sunt deosebit de vulnerabile la creșteri, pe măsură ce jucătorii mari se mișcă
 • Este posibil ca futures-urile Bitcoin să nu fie adecvate pentru speculațiile pe termen lung, cu excepția administratorilor de fonduri speculative sau a investitorilor bogați

Spot Bitcoin:

 • Comisioanele mari pot face din tranzacționarea zilnică o propunere neatrăgătoare
 • Problemele de hacker și furt sunt posibile, în funcție de schimb
 • Fără avantaje fiscale ale secțiunii 1256 a IRS
 • Se aplică cheltuielile cu dobânda marjă și cheltuielile de rulare
 • Piețele cu volum redus sunt deosebit de vulnerabile la creșteri, pe măsură ce jucătorii mari se mișcă
 • Este posibil să fie necesar să plătiți pentru o platformă externă de graficare și analiză pentru a obține indicatori de calitate, sisteme de tranzacționare, flux de comenzi și instrumente de introducere a comenzilor
 • Trebuie să fii la curent cu toate regulile, regulile și problemele fiscale care afectează Bitcoin

Bitcoin Futures vs. Bitcoin Spot

Dacă sunteți un comerciant de zi cu înaltă calificare, Bitcoin futures arată ca o alternativă viabilă la tranzacționarea spotului Bitcoin pe o bursă. Vă veți bucura de costuri reduse ale comisioanelor și de confortul decontării în numerar. Acestea sunt probabil cele două avantaje cele mai convingătoare, în comparație cu tranzacționarea Bitcoin spot.

Cu toate acestea, dacă sunteți un trader swing, un adept al tendințelor pe termen lung sau un investitor DCA, tranzacționarea Bitcoin pe un schimb poate fi o cale mai puțin stresantă. Duminica seară (și mai ales luni dimineața) nu va trebui să faceți față diferențelor de preț dezordonate din topurile dvs. Veți avea un control complet asupra cantității de pârghie pe care o doriți (zero sau până la cinci la unu), în timp ce comercianții futures Bitcoin nu au. Când tranzacționați Bitcoin spot la un schimb, aveți mult mai multe tipuri de comenzi din care să alegeți, în comparație cu comercianții futures.

Poate cel mai bine, atunci când tranzacționați spot Bitcoin fără niciun efect de levier, un șoc brusc al pieței împotriva poziției dvs. nu vă va șterge neapărat. O mutare bruscă peste noapte în Bitcoin de la 3.500 $ la 7.000 $ (nu cred că nu se poate întâmpla) ar putea distruge cu ușurință contul dvs. futures Bitcoin (dacă sunteți scurt), lăsându-vă cu zeci (sute) de mii de datorii neplătibile. Același lucru este valabil și pentru acele spoturi Bitcoin scurte cu pârghie de trei, patru sau chiar de cinci ori.

Vino la propriile tale concluzii minuțioase cu privire la problema Bitcoin futures vs. Bitcoin spot. Fiecare tip de tranzacționare are pluze și minusuri și depinde de dvs. să faceți alegerea adecvată pe baza propriilor circumstanțe unice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me