Pe măsură ce mai mulți oameni intră în ecosistemul criptomonedelor decât oricând, este important să reexaminăm câteva preocupări comune privind păstrarea în siguranță a criptomonedelor.

Mulți utilizatori începători până la nivel mediu se întreabă dacă ar trebui sau nu să aibă un portofel dedicat criptomonedelor pentru fiecare activ digital.

Una dintre cele mai bune modalități de a garanta securitatea, dincolo de luarea măsurilor de precauție obișnuite, cum ar fi deținerea unui portofel hardware, este diversificarea activelor dvs. pe mai multe portofele.

Mai degrabă, nu vă păstrați ouăle într-un singur coș.

Cu varietatea de furnizori de portofele multi-criptomonede, nu există lipsă de alternative pentru a vă răspândi activele.

Portofele criptomonede: aveți nevoie de un portofel Alt-Coin?

Utilizatorul mediu al criptomonedei își poate duce întreaga viață fără a utiliza un portofel alt-coin. Cu toate acestea, cei cu sume semnificative într-un singur activ digital, cum ar fi Litecoin sau Ripple, pot găsi o anumită valoare în a-i păstra în siguranță în propriul lor portofel, la fel cum ar face cu Bitcoin. Aflați mai multe la freecurrencyapi.net.

În timp ce majoritatea schimburilor moderne fac o treabă excelentă în păstrarea siguranței fondurilor criptomonede în comparație cu predecesorii lor, acestea sunt încă unele dintre cele mai mari ținte pentru hackeri.

Conceptul de diversificare a securității este de a vă răspândi deținerile pe mai multe portofele diferite, pentru a reduce probabilitatea ca un hacker să se aranjeze în partea de leu a bogăției dvs. de active digitale într-un singur cont..

Deci, teoretic, să presupunem că intenționați să dețineți Bitcoin, Ethereum, NEO și Ripple pe termen lung.

Cota de leu este în Bitcoin și Ethereum și nu intenționați să vindeți și doriți să minimizați cât mai mult risc posibil, așa că le aruncați pe un portofel hardware precum Ledger Nano S sau Trezor.

Apoi, ei pot alege să utilizeze un portofel specific NEO, conceput pentru a face din miza NEO pentru gazul NEO un proces continuu.

Acum, să presupunem că doriți să mențineți Ripple la îndemâna pieței, deoarece statutul său de reglementare a fost puțin turbulent. Deținătorii de Ripple pot alege să-și păstreze fondurile pe orice portofel multi-monedă care acceptă XRP, în ciuda recentului său listare de către burse populare. Pentru a obține un acces mai rapid și mai ușor la XRP, probabil că doriți să le păstrați pe un portofel de schimb sau alt software.

De exemplu, StormGain plătește 10% APY pentru orice criptomonedă pe care o dețin utilizatorii, inclusiv Ripple.

În acest fel, ți-ai ținut efectiv Bitcoin-ul și Ethereum-ul departe de mâinile digitale curioase, dar folosești în continuare o parte din activele tale pentru a genera o rentabilitate, indiferent de volatilitatea pieței.

Pentru a înțelege mai bine adevărata valoare a diversificării deținerilor alt-coin peste diferite portofele, ar putea fi util să revizuiți una dintre platforme: StormGain.

Ce este StormGain?

StormGain este un furnizor de portofel de criptomonede cu un cost gratuit Portofel ondulat. Lansat în iulie 2019, StormGain, înregistrat în Seychelles, funcționează ca un portofel centralizat de schimb și criptomonede pentru mai multe active digitale.

Odată ce un utilizator instalează aplicația StormGain, primește automat un portofel Ripple (XRP). Deși este convenabil, aceasta nu este neapărat o caracteristică unică pentru StormGain – ceea ce îl deosebește este că oferă un APY de 10% pe depozitele Ripple. Aceasta este o ofertă unică pentru un furnizor de portofel, mai degrabă decât pentru o platformă de cont de dobânzi criptomonede.

În timp ce schimburile, cum ar fi Coinbase, elimină Ripple pentru a sta departe de punctul de vedere al regulatorilor, există încă furnizori independenți de portofele, nu numai capabili să stocheze XRP, ci să plătească dobânzi pentru acesta.

Utilizatorii se pot bucura și de alte câteva caracteristici StormGain:

  1. Puteți cumpăra criptomonede cu fiat folosind Visa și Mastercard, deși această caracteristică poate fi disponibilă doar în Europa.
  2. Platforma nu necesită KYC.
  3. Are un instrument Cloudminer care permite utilizatorilor să extragă criptocurrency direct din aplicația mobilă.

Există două caracteristici StormGain care fac apel la argumentul nostru de a răspândi deținerile altcoin.

Primul este că StormGain este înregistrat în Seychelles și aderă la un set diferit de reglementări pe care le fac schimburile populare din SUA, cum ar fi Coinbase..

În timp ce schimburile din Statele Unite fac și ar trebui să colaboreze cu autoritățile de reglementare pentru a deschide calea pentru o maturizare sigură a industriei criptomonedelor, utilizatorii pot găsi o anumită valoare în a deține criptomonedele lor individuale pe platforme internaționale..

A doua caracteristică este că StormGain le permite utilizatorilor să câștige dobândă asupra activelor lor digitale, ceea ce devine încet mai obișnuit în industrie. În scopul comparației, 10% pe monede, cum ar fi Ripple, este foarte competitiv în comparație cu alți furnizori de conturi cu dobândă pentru criptomonede.

Gânduri finale: ar trebui să folosesc portofele cu criptomonede multiple?

Deoarece o bună majoritate a furnizorilor de portofele de criptomonede sunt gratuite, decizia de a folosi mai multe portofele se rezumă, de obicei, la comoditate și securitate.

Doriți să vă faceți griji doar pentru un singur portofel sau să vă împărțiți fondurile pe 3 burse, 4 portofele fierbinți și 2 portofele reci?

Doriți ouăle într-un singur coș sau doriți ca acestea să fie împrăștiate pe mai multe??

Dacă motivele de mai sus vă atrag, vă recomandăm să testați apele cu depuneri mici în diferite portofele fierbinți. Dacă între timp vă pot câștiga ceva interes, cu atât mai bine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me