3 „Lacune” impozitare comune la criptomonedă și de ce nu funcționează

Următorul este un post de invitat de Mario Costanz, CEO al HappyTax și CryptoTaxPrep.com. ascsvszvzdv

Comercianții de criptomonede s-au bucurat odată de un mediu de investiții relativ lipsit de reglementări. În primele zile ale Bitcoin, doar cei mai pricepuți investitori în tehnologie știau chiar că există. Pe măsură ce criptomonedele se strecoară mai departe în mainstream, cu toate acestea, agențiile de reglementare dezvoltă politici din ce în ce mai sofisticate în ceea ce privește moneda digitală.

Serviciul de venituri interne („IRS”) a anunțat mai întâi cum și de ce trebuie impozitate criptomonedele printr-o scurtă declarație de politică în 2014. Spre disperarea agenției, însă, aproape nimeni nu și-a plătit impozitele pe investițiile în monedă digitală. Acum, IRS urmărește în mod activ investitori în criptomonede care nu au reușit să-și raporteze câștigurile Bitcoin.

Cu toții ne amintim de vremurile bune. La urma urmei, viața a fost mult mai simplă pentru investitorii în monedă virtuală, când IRS era în întuneric cu privire la câștigurile de miliarde de dolari pe bursele de criptomonede. Mulți investitori cred încă că schimburile de criptomonede intră sub lacune în codul fiscal care îi scutesc de impozitare. Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

Este posibil să auziți zvonuri în comunitatea criptomonedelor care vă fac să credeți că puteți profita de lacunele fiscale pentru a evita plata impozitelor pe schimburile dvs. digitale de valută. Din păcate, acest lucru este puțin mai mult decât o gândire de dorință. Acest articol abordează unele dintre aceste zvonuri și clarifică cum și de ce nu funcționează.

Evitarea taxelor, chiar și accidental, vă poate ateriza în apă fierbinte gravă. Cu toate acestea, planificarea fiscală inteligentă vă poate reduce la minimum răspunderea față de IRS.

1. Cumpărarea criptomonedei prin contul dvs. de pensionare

Cei mai mulți dintre noi știu că conturile de pensionare, cum ar fi IRA-urile, 401-ks sau ROTH, oferă scutiri de taxe pentru persoanele care economisesc pentru pensionare. Drept urmare, unii investitori în criptomonede cred că pot evita plata impozitelor pe schimburile lor valutare virtuale prin achiziționarea activelor prin conturile lor de pensionare. Cu toate acestea, acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut.

Dacă sunteți cetățean american sau rezident permanent și doriți să cumpărați criptomonede prin IRA, trebuie mai întâi să obțineți un tip unic de cont de pensionare. Este adesea denumit IRA autocondus sau carnet de cecuri (cel mai frecvent). De asemenea, vă puteți califica pentru 401k sau SEP autodirecționat, în funcție de structura noastră de afaceri. Aceste tipuri de conturi vin, de asemenea, cu o varietate de restricții. Există mai multe tipuri de tranzacții care sunt interzise în mod expres, iar finalizarea oricăreia dintre ele poate invalida întreaga dvs. tranzacție. Acest lucru va duce la impozitarea acestuia ca distribuție, cu penalizări suplimentare pentru distribuirea timpurie, de asemenea, abordată.

S-ar putea să luați în considerare chiar înființarea unui offshore, dar acest lucru aduce și mai multe complicații întregului proces și este de obicei evitat.

Sună complicat? Este. Veți avea nevoie cu siguranță de asistența unei profesii. Procesul are un cost semnificativ pentru a începe și necesită o planificare atentă pentru a putea obține beneficiul maxim din acesta. De asemenea, s-ar putea să vă regăsiți cu un număr foarte limitat de schimburi pe care le puteți opera, deoarece va trebui să configurați un cont instituțional și nu unul personal.

Complexitatea, cheltuielile și frauda potențială nu sunt singurele probleme ale acestui sistem. De asemenea, deoarece acest proces necesită să deveniți managerul propriului cont de investiții, nu vi se permite să beneficiați personal de investiții. Regulile IRS vă împiedică să vă împrumutați din cont sau să profitați personal din acesta, la fel ca orice alt consilier de investiții profesionist. În plus, contribuțiile anuale totale la IRA-urile dvs. nu pot depăși suma de 5.500 USD dacă aveți sub 50 de ani și sunt limitate la 6.500 USD odată ce ați îmbătrânit. Limitele pentru unele dintre celelalte planuri sunt mult mai mari, dar, de obicei, la fel și documentele.

Au un loc în care strălucesc. Dacă părăsiți un loc de muncă în care ați avut 401k, puteți să vă rulați 401k într-un IRA autodirigit și apoi să investiți în criptomonedă. Doar asigurați-vă că practicați o bună gestionare a riscurilor și înțelegeți că valorile se pot prăbuși rapid.

2. Cumpărarea criptomonedelor prin intermediul poliței dvs. de asigurare de viață

Polițele de asigurare de viață pot avea reduceri fiscale similare conturilor de pensionare. De exemplu, dacă creați o poliță de asigurare de viață de plasament privat, o dețineți pentru o perioadă de timp și apoi o încasați, aveți dreptul la amânare fiscală similară cu un IRA tradițional. Veți plăti în continuare impozitul pe câștigurile de capital, dar vă puteți amâna datoria fiscală până la o dată ulterioară. Nu există nicio scutire de impozite, ci doar o amânare.

Dar dacă nu îți încasezi niciodată polița? Dacă dețineți monede virtuale în polița de asigurare de viață până la moarte, aceasta va fi transmisă moștenitorilor. La fel ca alte proprietăți transmise prin asigurarea de viață, moștenitorii dvs. nu ar trebui să plătească impozite pentru orice creștere a valorii monedelor virtuale deținute în poliță. Sună grozav, nu? La urma urmei, nu are drept scop evitarea plății câștigurilor de capital pe câștigurile dvs. din criptomonedă? Sigur, cu excepția unei mari probleme: ești mort. Ce rost are să eviți impozitele dacă nu reușești niciodată să cheltui banii pe care încerci să îi ascunzi de IRS? S-ar putea la fel de bine să îi dați IRS tăierea și să vă bucurați de viață în timp ce o trăiți încă.

Lăsați moștenitorilor criptomonede sună ca un mod frumos de a vă asigura familia după ce ați plecat. Cu toate acestea, majoritatea politicilor de plasare privată necesită o investiție de cel puțin 500 de mii de dolari înainte ca acestea să înceapă chiar conversația. Această cerință minimă de investiție ne exclude pe majoritatea dintre noi chiar de la încercarea de a trece prin toate cercurile necesare pentru a participa la acest sistem, deci este mai bine să economisiți timp și durere și să vă plătiți doar impozitele.

Pe măsură ce criptomonedele continuă să construiască bogăție, această zonă va primi mult mai multă atenție, deoarece din ce în ce mai mulți investitori vor atinge cifre care se califică pentru minim. Asigurați-vă că găsiți un profesionist care înțelege cu adevărat aceste tranzacții pentru a evita să fie loviți cu penalități.

3. Revendicarea scutirii de schimb de tip similar

În declarația de politică IRS din 2014, agenția a clasificat monedele digitale drept proprietate. Acest lucru i-a determinat pe mulți investitori să creadă că schimbul Bitcoin cu alte valute virtuale, cum ar fi Ethereum, Bitcoin Cash sau Ripple, se califică ca un schimb de tip similar în conformitate cu secțiunea 1031 din codul fiscal. Un schimb asemănător din 1031 implică tranzacționarea unui tip de afacere sau activ de investiții pentru altul. De exemplu, dacă dețineți o galerie de artă și schimbați un tablou pe care clienții dvs. îl detestă pentru o sculptură pe care vă așteptați să atragă o mulțime, nu plătiți niciun impozit pe bursă. Răspunderea fiscală apare atunci când vindeți sculptura, dar atâta timp cât cele două piese de artă au aceeași natură de caracter, puteți amâna plata impozitelor pe sculptură până când se vinde.

Investitorii care și-au vândut activele de criptomonedă înainte de 2018 susțin adesea că ar trebui să fie acoperiți de scutirea de schimb de tip similar, deoarece criptomonedele au aceeași natură sau caracter. Cu toate acestea, nu acesta este modul în care IRS tratează monedele virtuale. Distribuirea Bitcoin – fie pentru dolari SUA sau altă monedă virtuală – este un eveniment impozabil. Acest lucru este adevărat indiferent dacă cumpărați o ceașcă de cafea sau cea mai tare monedă alternativă nouă. Tranzacția nu se califică ca un swap de proprietate cu proprietate. Mai degrabă, este tratată ca o vânzare imediat urmată de o achiziție.

Pentru investitorii care intenționează să pretindă în viitor regula de schimb similar pentru tranzacțiile cu criptomonede, reforma fiscală federală din 2018 a adus ploaie la paradă. Printre numeroasele modificări aduse codului fiscal federal adoptate în ultimele zile ale anului 2017, Congresul a limitat în mod expres schimburile din secțiunea 1031 pentru a se aplica numai imobilelor. Acest lucru a închis complet lacuna de schimb asemănătoare, cel puțin în măsura în care s-ar fi putut aplica în trecut la criptomonede.

Când aveți îndoieli, apelați un profesionist

Cei mai mulți dintre noi sunt relativ noi în criptomonede. Cu toate acestea, IRS are o privire asupra tranzacțiilor cu monedă virtuală de câțiva ani și nu lasă pe nimeni să scape de evitarea impozitelor prin „lacune” percepute în codul fiscal. Primii investitori s-au mângâiat cu credința că sunt protejați de vagitate și incertitudine în politica IRS. Cu toate acestea, acești investitori sunt urmăriți acum de către agenția fiscală, care cel mai probabil îi va acoperi cu taxe și penalități pe lângă colectarea impozitelor pe care le datorează..

Când vine vorba de protejarea activelor dvs., menținerea pe partea dreaptă a IRS este esențială. Asigurați-vă că lucrați cu un contabil public autorizat care a beneficiat de o instruire extinsă în domeniul impozitării monedei virtuale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me