xCoins er ikke din typiske Bitcoin-børs. Det er en børs som fokuserer på å koble långivere til kjøpere. Det er riktig, långivere.

Långivere finansierer kontoen sin med Bitcoin, og velg deretter renten. I den andre enden av transaksjonen velger kjøpere fra en rekke lån, velger den med vilkårene de liker (alternativt kan de automatisk matches med et lån), og deretter betaler du med den foretrukne betalingsmåten (kredittkort, PayPal eller ACH-overføring).

De kaller prosessen med å bruke penger som sikkerhet for et sikret lån. I henhold til deres vanlige spørsmål kan du betale tilbake Bitcoin-lånet med Bitcoin når som helst i fremtiden, og deretter motta pengene tilbake minus eventuelle mindre avgifter.

Alle som er interessert i xCoins kan stille seg noen spørsmål. Det mest brennende spørsmålet vi har mottatt, er om nettstedet faktisk er en legitim måte å kjøpe og selge Bitcoin på.

Svaret: xCoins er langt fra en perfekt tjeneste for kjøp og salg av Bitcoin, men det blir jobben gjort.

xCoins nøkkelinformasjon

xcoins hjemmeside

Det er overraskende lite informasjon tilgjengelig om selskapet på nettstedet. De har ikke en “Om” -side, og det er heller ikke offentlig tilgjengelig informasjon om dem. Heldigvis oppgir de en legitim adresse på nettstedet deres. De mangler imidlertid et telefonnummer.

Selv om det ikke er komplekst, vil jeg ikke foreslå xCoins for fullstendige nybegynnere til Bitcoin-verdenen. Vurder å bruke CoinBase for å kjøpe Bitcoin i stedet.

Offentlig mening om xCoins

xCoins har ikke det beste rykte i Bitcoin-samfunnet. I løpet av det siste året de har vært i drift, har de mottatt sin del av klager. Husk at nesten alle byttesider vanligvis har et betydelig sett med negative anmeldelser, men hver anmeldelse reflekterer vanligvis den generelle plattformen eller tjenesten..

Nesten alle klager på xCoins kommer fra utlånssiden av virksomheten. Vanlige klager funnet på Bittrust og BitcoinTalk Forums er:

 • PayPal-konto suspendert. Den vanligste klagen fra långivere er at PayPal-kontoen deres var frosset i 180 dager på grunn av potensiell bedragersk aktivitet. Du forstår at långivere betales via PayPal, uavhengig av hvilken betalingsmetode som er valgt av kjøperne. Hvis du gjør et høyt volum av lån, resulterer dette i en tilstrømning av aktivitet på kontoen din. PayPal ser dette og mistenker svindel.

  Denne klagen er vanlig nok til å fraråde mange å bruke denne tjenesten som utlåner. Det har blitt nevnt av xCoins, så langt jeg kunne finne, og det er sannsynligvis ikke en løsning på det. Det er en grunnleggende feil ved xCoins-plattformen som xCoins-teamet bør besøke i nær fremtid.

 • Ingen svar fra kundeservice. Da tjenesten først ble åpnet, var xCoins sterkt underbemannet. De fikk ganske mye publisitet, noe som naturlig nok ga virksomhetens boom. Når folk hadde problemer, nådde de ut kundesupport. Noen fikk ikke noe svar, så de dro til Bittrust og BitcoinTalk for å lufte frustrasjonen sin.

  Etter alt å dømme har dette problemet blitt løst ved å ansette flere kundeservicerepresentanter. Det er også svar på gjennomgangssider og fora fra ansatte ved xCoins, som viser at de har prøvd å avhjelpe problemet.

 • Kan ikke ta ut midler. Selv om det ikke er den vanligste klagen, har noen kjøpere klaget over at de ikke kan trekke sin Bitcoin. Heldigvis ble disse klagene adressert av xCoins-ansatte og utbedret.

xCoins har en lang vei å gå med å etablere et fantastisk rykte i Bitcoin-samfunnet. De må finne en måte å forhindre at PayPal fryser kontoer, hvis noe slikt er mulig. I tillegg må de fokusere på kundeservice.

Hva er xCoins-prosessen?

xcoins prosess

Det er to sider ved xCoins: kjøp og utlån. Begge sider har sin egen prosess.

Kjøpsprosessen:

 1. Opprett en konto.
 2. Angi hvor mye Bitcoin du vil kjøpe, og foreta en betaling med den foretrukne metoden din (kredittkort, debetkort, ACH, echeck, PayPal).
 3. Motta Bitcoin til xCoins-lommeboken din, som du deretter kan (og bør) overføre til din egen lommebok.

Det er en ID-bekreftelsesprosess når du registrerer deg, så det er best å registrere deg i åpningstiden på hverdager, slik at de ansatte kan bekrefte deg.

Låneprosessen:

 1. Opprett en konto. Du trenger også en PayPal-konto.
 2. Sett inn mengden Bitcoin du vil låne ut i xCoins-lommeboken. Minimumsbeløpet er $ 20 i verdi av Bitcoin.
 3. Lag din oppføring. Du dikterer renten på lånet.
 4. Vent på kjøpere, og motta betaling til PayPal-kontoen din.

Vær advart, PayPal-kontoen din kan være frossen på grunn av antall og innskudd.

Selv om hele prosessen kalles et sikret lån, er dette teknisk kjøp og salg. Det er en rekke mulige grunner til å kalle det et lån i stedet for et salg, hvorav den ene er å tillate PayPal som betalingsmåte.

Det ser ikke ut som om folk betaler tilbake Bitcoin-lånene sine med Bitcoin på en fremtidig dato. Dette er imidlertid et alternativ som alle kjøpere har. I denne situasjonen ville de kontakte utlåner for å returnere Bitcoin og motta pengene sine tilbake. Dette gir meg pause, ettersom jeg synes det i det minste burde være et innebygd system for tilbakebetaling.

Hva er gebyrene for kjøp og utlån??

Kjøpere kan bla gjennom forskjellige priser, som er fastsatt av utlåner. Priser er mellom 15% -30% av det totale lånebeløpet. Dette er uvanlig høyt i Bitcoin-verdenen.

xcoins trinn

Långivere setter sin egen rente, og xCoins tar en ukjent mengde av renten. Så långivere betaler ingen avgifter, men de får trukket gebyrer når deres Bitcoin lånes ut.

Avsluttende tanker om xCoins

xCoins er en god ide i teorien, men i praksis overlater det mye å være ønsket.

Primært det faktum at PayPal fryser långiverkontoer med overraskende regelmessighet. Dette er nok av et problem for å hindre meg i å låne ut Bitcoin på plattformen deres – jeg verdsetter PayPal-kontoen min.

Imidlertid er xCoins en ganske god plattform for å kjøpe Bitcoin med PayPal. Det er bare en håndfull tjenester som tilbyr dette, og å kalle salget for et lån er en av grunnene til at de er i stand til å godta PayPal.

Når det er sagt, er det flere faktorer du bør være oppmerksom på på begge sider av transaksjonen i rekkefølge før du bruker xCoins med tillit..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me