LocalBitcoins har eksistert siden 2012, og koblet Bitcoin-kjøpere og -selgere på en åpen peer-to-peer-markedsplass. Det er mange grunner til å anbefale Local Bitcoins som en sikker og brukervennlig handelsplattform. I denne Local Bitcoins Review vil jeg forklare hva jeg liker med Local Bitcoins og hvordan du kan dra nytte av å bruke plattformen.

Lokal Bitcoins nøkkelinformasjon

Før vi dykker inn i gjennomgangen, er det viktigste poenget med å bruke Local Bitcoins å bruke god dømmekraft. Lokale Bitcoins er ikke en børs i tradisjonell forstand. Du oppgir ikke bankkontoinformasjonen din og kjøper Bitcoin. I stedet er Local Bitcoins et sted hvor du kan møte andre mennesker som er interessert i å kjøpe og selge Bitcoins. Som sådan bør du være forsiktig når du velger handelsmenn å gjennomføre en transaksjon med. Mens lokale Bitcoins har tiltak for å sikre at du ikke blir dratt av, kan det være frustrerende og tidkrevende å sende inn en klage..

Hva skiller lokale Bitcoins fra andre børser

Som jeg antydet ovenfor, er lokale Bitcoins forskjellige fra andre børser fordi det ikke er en børs. Når du oppretter en konto på de store børsene som Coinbase, Kraken eller Bitstamp, kobler du bankkontoen din direkte til deres handelsplattform for å finansiere kjøps- og salgskommandoer. I bytte for å gjøre det lettere for deg handler disse børsene transaksjonsgebyrer.

Lokale Bitcoins er annerledes. La oss si at du vil kjøpe Bitcoins på lokale Bitcoins. Først oppretter du en konto og en lommebok på Local Bitcoins, men du kobler ikke bankkontoinformasjonen din direkte til Local Bitcoins. I stedet søker du etter andre brukere som har Bitcoins og vil selge dem til deg.

kjøpsmuligheter

Når du finner en bruker som tilbyr å selge Bitcoins til en valutakurs og vilkår du liker, melder du dem om å forhandle om transaksjonen. Deretter finner du en måte å betale personen på. For online handler kan du bruke et kontant innskudd via en bank, PayPal (avgifter gjelder) eller andre midler for kontantoverføring. Eller i noen tilfeller kan du møte personlig og gi personen penger i bytte mot Bitcoin, derav navnet Local Bitcoins.

Etter at du har betalt, blir Bitcoins frigitt til din lokale Bitcoins-lommebok, og derfra kan du flytte dem til din egen personlige lommebok.

Hvordan unngå svindel på lokale Bitcoins

Siden Lokale Bitcoins er en peer-to-peer-utveksling, er transaksjonene dine bare like pålitelige som personen på den andre siden av avtalen. Lokale Bitcoins holder alle Bitcoins i sperring når du betaler online, så hvis du kan bevise at du har betalt for dem, blir Bitcoins frigitt til deg. Det er imidlertid ganske enkelt å unngå å måtte sende inn en klage hvis du følger noen enkle forholdsregler når du vurderer de handelsmennene du forholder deg til..

Når du tenker på å gjennomføre en handel, klikker du på brukerens brukernavn for å se mer informasjon om deres handelshistorie …

handelseksempel

Jeg liker å se etter følgende kriterier når jeg vurderer en næringsdrivende:

  1. Har de handlet mer enn 50 BTC?
  2. Har de fullført mer enn 100 handler?
  3. Har de en tilbakemeldingspoeng på 97% eller høyere?
  4. Har de vært på Local Bitcoins i mer enn et år?
  5. Har de bekreftet informasjonen sin med lokale Bitcoins?
  6. Må 20 eller flere brukere “stole på” denne handelsmannen?

Hvis svarene på disse seks spørsmålene er “ja”, har du sannsynligvis fått en god handel. Som du kan se i eksemplet på skjermbildet ovenfor, oppfyller brukeren CeruleanShine alle kriteriene mine for en pålitelig handelsmann. Jeg ville føle meg komfortabel med å gjennomføre en transaksjon med denne personen.

Selvfølgelig, som en ny bruker på Local Bitcoins, må du også bygge omdømmet ditt. Noen ganger kan dette bety å gjøre mindre transaksjoner med mindre anerkjente forhandlere for å bygge opp antall teller og tilbakemeldinger. Jeg anbefaler å holde disse første handler under $ 200, så hvis noe går galt, er du ikke på kroken for for mye penger.

For alle online handler gir Local Bitcoins beskyttelse mot sperring. Selgeren plasserer Bitcoins på en lokal Bitcoins-sperrekonto (pluss at selgeren må legge til 1% som et lokalt Bitcoins-transaksjonsgebyr). Deretter sender du betalingen til selgeren og merker transaksjonen som «betalt». Når selgeren mottar betalingen, frigjør de sperringsbeløpet. Hvis selgeren prøver å stikke av med pengene dine, kan du sende inn en klage til Local Bitcoins sammen med betalingsbevis, og de vil frigjøre sperringen til deg.

Hvor kan du bruke lokale Bitcoins?

Som peer-to-peer-utveksling er Local Bitcoins designet for å være desentralisert og brukbar hvor som helst. Siden du kan betale kontant og ikke trenger å bruke banker, så lenge det er andre brukere i ditt område, kan du kjøpe og selge med lokale Bitcoins nesten hvor som helst i verden. Det er to store unntak; Lokale Bitcoins er ikke tilgjengelig i Tyskland eller delstaten New York på grunn av regelverk.

Hvor mye kan du kjøpe og hvordan betaler du?

Lokal Bitcoin legger ikke begrensninger på transaksjoner. Du kan selv bestemme hvor mye du er villig til å handle. Hvis du selger, kan du også angi dine egne priser. Generelt vil anerkjente selgere kunne styre noen flere dollar i valutakursen enn mindre erfarne.

Lokale Bitcoins tilbyr 50+ metoder for mulig betaling for sine handelsmenn. Brukere kan godta å kjøpe Bitcoin ved å bruke alt fra iTunes-gavekort til kontanter sendt via post. Så lenge du og den næringsdrivende er enige om kontantoverføringsmetoden, kan du betale slik du vil.

Localbitcoins betalingsmåter

Hvis du selger Bitcoins for kontanter på lokale Bitcoins, er det fornuftig å kreve en type transaksjon som er vanskelig å reversere. Kontantinnskudd, postanvisninger og bankoverføringer er populære av denne grunn. Hvis du tillater noen å betale med et kredittkort via Paypal, kan vedkommende kjøpe Bitcoin av deg og deretter bestride transaksjonen med kredittkortselskapet sitt, og etterlate deg uten penger. Siden mange lokale Bitcoins-brukere er anonyme, kan det være vanskelig eller til og med umulig å spore opp noen som trekker en slik ordning.

Gebyrer for handel på lokale Bitcoins

Lokale Bitcoins tar ikke noen avgifter til kjøpere på plattformen. Faktisk håndterer ikke lokale Bitcoins noen av kontanttransaksjonene, ettersom alle avtaler dirigeres direkte peer to peer. For selgere tar Local Bitcoins 1% avgift for hver transaksjon. Denne avgiften legges til beløpet selgeren legger inn i sperring med lokale Bitcoins som en del av avtalen. Noen selgere vil betale dette 1% gebyret til kjøperen i form av en påslag på Bitcoin-valutakursen.

Lokal Bitcoins sikkerhet og personvern

Mange handelsmenn i USA og andre land med lovgivning mot hvitvasking av penger vil kreve at du sender dem bevis på identitet før de godtar en avtale. Dette er en del av en praksis som kalles Know Your Customer (KYC), og det er lovpålagt i USA for handelsmenn som selger verdipapirer. Hvis du vil opprettholde anonymiteten din, kan du vanligvis finne andre handelsmenn som er villige til å utføre handler uten identitetsbekreftelse.

Samlet gjennomgang av lokal Bitcoins handelsplattform

Jeg håper du likte dette Lokale Bitcoins gjennomgang og syntes det var nyttig. Samlet sett er lokale Bitcoins en etablert plattform, og for det meste er det en trygg og lav avgifts måte å handle Bitcoin på. Så lenge du utøver god dømmekraft når du velger hvem du skal gjøre avtaler med, kan lokale Bitcoins være en flott plattform for alle dine handelsbehov. Jeg anbefaler det som en enkel måte å komme i gang med Bitcoin-investering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me