Ledger Nano S Review

Industria portofelelor hardware pentru monedele digitale este în plină expansiune, cu un număr mare de opțiuni interesante disponibile pentru cei care doresc să-și păstreze monedele în siguranță și departe de serverele de stocare online potențial riscante..

Ledger Nano S reprezintă un portofel hardware Bitcoin, Ethereum și altcoin format din caracteristici robuste de securitate, care pot fi utilizate atât pentru stocarea activelor digitale, cât și pentru efectuarea plăților. Unele dintre caracteristicile distinctive asociate acestui portofel hardware includ ușurința utilizării, capacitatea de a efectua rapid plăți, nivel ridicat de securitate și multe altele.

Compania Ledger Wallet a fost fondată în 2014 în Franța și, de atunci, Ledger a reușit să atragă multă atenție. Echipa Ledger a reușit să devină rapid unul dintre cei mai mari furnizori de portofele hardware de pe piață.

În timp ce alte portofele hardware, cum ar fi TREZOR, au fost pe piață mai mult timp, Ledger-ul este văzut ca fiind gât și gât cu el.

În această recenzie Ledger Nano S, vom trece în revistă câteva aspecte diferite, cum ar fi utilitatea, securitatea și comoditatea.

Curtea de opinie publică

Se pare că majoritatea utilizatorilor care trimit recenzii sunt mai mult decât mulțumiți de Ledger Nano S..

Numeroși utilizatori au numit-o o metodă excelentă de a „dormi bine noaptea”, mai ales că portofelele hardware sunt utilizate în general de cei care au un număr mai mare de monede. Publicul crede, de asemenea, că dispozitivul funcționează fără probleme și că majoritatea nu au plângeri majore.

Cu toate acestea, portofelul poate să nu fie cea mai bună alegere pentru cei care dețin mai multe monede digitale și le folosesc în mod activ pe majoritatea. Acest lucru se datorează spațiului de stocare redus disponibil pe dispozitiv.

Când stochează și utilizează o monedă digitală pe portofel, utilizatorii trebuie să descarce o aplicație specifică pentru acel token. În prezent, hardware-ul are suficient spațiu de stocare doar pentru două sau trei dintre aceste aplicații. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să utilizați o altă monedă, va trebui să dezinstalați o aplicație și să instalați alta.

Acest proces este destul de simplu, mai ales dacă vă aflați lângă un computer. Cu toate acestea, poate deveni o pacoste pentru cei care efectuează plăți folosind în mod constant diferite monede digitale.

Interfața cu utilizatorul

Interfața cu utilizatorul Ledger Nano S a fost concepută având în vedere o experiență de utilizare fluidă.

Utilizarea portofelului este similară cu utilizarea majorității celorlalte portofele hardware de pe piață, iar procesul este destul de simplu. Când portofelul hardware este configurat pentru prima dată, utilizatorii vor trebui să selecteze un pin. Mai târziu, se va da o semință de 24 de cuvinte care poate fi utilizată pentru crearea de chei private.

Ledger Nano S Pin

Configurarea inițială durează aproximativ trei minute, cea mai mare parte a timpului fiind cheltuită pentru a fi nevoită să vă notați semințele pentru a le păstra într-un loc sigur. Odată ce dispozitivul a fost configurat, utilizatorii vor trebui să instaleze aplicațiile necesare pentru a utiliza dispozitivul în funcție de moneda digitală la alegere. Aceste aplicații sunt folosite fie pentru a trimite, fie pentru a primi monedă – nu au niciun scop în a ajuta portofelul să stocheze monedele dvs..

Este disponibilă și o extensie Chrome și ușurează lucrurile. Funcționalitățile sale principale sunt accesarea detaliilor contului, trimiterea Bitcoin prin portofelul hardware, generarea de adrese Bitcoin pentru a primi fonduri, precum și diverse setări pentru aplicație, inclusiv rata de schimb și limba de utilizare.

O caracteristică excelentă este că Ledger Nano S funcționează și cu portofelele Bitcoin existente. Utilizatorii nu sunt obligați să configureze un portofel suplimentar pentru a stoca monedele. Unele dintre portofelele online acceptate includ, dar nu se limitează la Electrum, MyCelium, Copay, MyEtherWallet și Bitgo.

În acest moment, Ledger Nano S acceptă următoarele monede digitale: Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, Zcash, Dash și Stratis. Dispozitivul acceptă trimiterea de plăți, primirea de plăți, verificarea detaliilor contului, precum și gestionarea mai multor adrese.

Ledger Nano S este, în general, ușor de înțeles dacă înțelegeți cum funcționează monedele digitale și elementele de bază din spatele tranzacțiilor și, chiar dacă nu, este destul de ușor de ridicat. Portofelul hardware este, de asemenea, controlat prin intermediul a două butoane, astfel încât marja pentru eroarea utilizatorului este destul de mică.

Securitate

Portofelele hardware reprezintă de departe cel mai sigur mod de stocare a monedelor digitale.

În timp ce portofelele hardware au și unele defecte de securitate, majoritatea sunt bazate pe utilizatori, mai degrabă decât din vina companiei care furnizează portofelul..

Dacă alegeți să utilizați Ledger Nano S (sau orice alt portofel, de altfel) trebuie să luați măsuri speciale de precauție, cum ar fi să vă notați semințele de securitate pe hârtie, mai degrabă decât pe computer, sau să evitați utilizarea portofelului pe PC-uri care ar putea fi infectate.

Teoretic, portofelul Ledger Nano S nu are o vulnerabilitate de securitate cunoscută. Este un portofel hardware și, atunci când nu este conectat la un computer, este aproape imposibil de piratat.

Accesibilitate / Confort

Accesarea monedelor dvs. pe Ledger Nano S necesită utilizarea unui computer. Portofelul trebuie să fie conectat cu un USB. Deși acest lucru nu este chiar un inconvenient dacă sunteți acasă și aveți timp, accesarea monedelor dvs. din mers poate fi un pic dificilă.

Este important să rețineți că portofelele hardware nu sunt cu adevărat menite să fie convenabile, ci sunt menite mai degrabă să fie utilizate pentru stocarea sigură a unor cantități mari pe perioade lungi de timp.

Deci, dacă vrei să ajungi la nivelul „Îmi plătesc cafeaua cu BTC”, cel mai bun pariu ar fi să folosești un portofel de monedă digitală online pe telefonul tău mobil.

În comparație cu alte portofele hardware, Ledger Nano S este simplu de utilizat. Monedele dvs. pot fi accesate cu ușurință, dar trebuie să dezinstalați și să instalați mai multe aplicații pentru diferite jetoane poate deveni plictisitor.

Gânduri finale / Recomandări

Ledger Nano S portofelul hardware trebuie să satisfacă nevoile majorității pasionaților de monedă digitală. Oferă o interfață ușor de utilizat, accesibilitate frumoasă a monedelor și caracteristici excelente de securitate.

În cele din urmă, Ledger Nano S este un lider pe piață dintr-un motiv: produce un produs pe care utilizatorii îl au încredere în protejarea jetoanelor lor și face treaba eficientă.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un Ledger Nano S, puteți face acest lucru Aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me