Dacă căutați câteva pietre cu capacitate de piață scăzută, este posibil să vă dați peste Cryptopia în timpul căutării. Ce acest schimb lipsește de utilizare, compensează numărul mare de criptomonede pe care le are la dispoziție.

Cryptopia listează deseori proiectele atunci când acestea sunt încă prea mici pentru a fi listate într-o bursă importantă precum Binance. Investiția în aceste monede mici poate fi extrem de riscantă, dar găsirea celei potrivite ar putea însemna aur izbitor.

În această recenzie Cryptopia, vom acoperi:

Informații cheie Cryptopia

Cum functioneaza

Cryptopia este pur schimb cripto-cripto. Aceasta înseamnă că nu îl puteți utiliza pentru a cumpăra monede cu monede fiduciare, cum ar fi USD. În schimb, va trebui să achiziționați fie BTC, USDT, NZDT, LTC sau DOGE și să le transferați în contul dvs. Cryptopia pentru a începe tranzacționarea.

Tabloul de bord de schimb este puțin aglomerat. Afișează o listă de căutare a tuturor piețelor, precum și rezumatul pieței de 24 de ore pentru fiecare piață. În plus, afișează piața de top prin volum de tranzacționare pentru fiecare monedă.

Pentru a începe tranzacționarea, faceți clic pe fila de perechi de tranzacționare corespunzătoare din partea stângă sus și căutați moneda pe care doriți să o tranzacționați.

Tabloul de bord Cryptopia Exchange

Cryptopia are o interfață standard de schimb. Dispune de un grafic care vă permite să comutați cu ușurință între sfeșnice pentru preț și volum, un carnet de comenzi / grafic de adâncime și un grafic de distribuție.

Interfață de schimb Cryptopia

Funcțiile de cumpărare / vânzare nu sunt la fel de intuitive ca în alte burse, dar totuși nu sunt prea dificil de utilizat. Deși panourile de cumpărare / vânzare nu includ opțiuni pentru comenzi de piață sau limită, puteți face clic pe o comandă existentă din cărți pentru a completa automat comanda dvs. Opțiunile avansate precum tranzacționarea în marjă și pârghie nu sunt incluse.

Taxe de tranzacționare

Structura tarifelor Cryptopia este simplă. Taxa de schimb a Taxă de 0,2% pentru fiecare tranzacție. Aceasta se află la capătul inferior al comisioanelor de tranzacționare.

Pentru retrageri, taxele Cryptopia variază în funcție de monedă. Puteți vizualiza taxa de retragere pentru fiecare monedă pe Pagina CoinInfo sub „Setări”.

Nu există taxe de depozit.

Criptomonede disponibile

Una dintre atracțiile majore ale Cryptopia este numărul mare de monede disponibile pentru tranzacționare. Schimbul acceptă sute de criptomonede în perechi de tranzacționare cu BTC, USDT, NZDT, LTC și DOGE.

Indiferent ce monedă doriți să tranzacționați, probabil că o veți găsi pe Cryptopia.

Limite de transfer

Nu există nicio restricție cu privire la suma pe care o puteți depune.

Cu toate acestea, Cryptopia limitează suma pe care o puteți retrage pe baza nivelului dvs. de verificare. Nivelurile și informațiile necesare sunt următoarele:

 • Nivelul 1: e-mail
 • Limita zilnică de retragere: 5.000 dolari NZD
 • Nivelul 2: Numele complet, ziua de naștere, adresa, o fotografie cu actul de identitate și fotografia cu care dețineți un act de identitate

  • Limita zilnică de retragere: 50.000 $ NZD
  • Nivelul 3: contactați asistența pentru clienți

   • Limita zilnică de retragere: >50.000 $ NZD
   • Compania Trust

    Cryptopia era un schimb preferat pentru investitorii care doreau să cumpere monede relativ necunoscute. Cu toate acestea, acest lucru pare să se fi schimbat recent.

    Numeroși utilizatori au început să raporteze probleme legate de depozite, precum și de retrageri. Aparent, transferurile fie îngheață, fie nu apar niciodată, iar asistența pentru clienți răspunde lent la orice problemă.

    Dacă prețuiți încrederea companiei față de alți factori, este posibil ca Cryptopia să nu fie pentru dvs..

    Securitatea fondului

    Site-ului web Cryptopia nu are informații de securitate semnificative. Nu este clar cum stochează fonduri și ce procentaj se află în spațiul de stocare online (la cald) comparativ cu stocarea offline (la rece). Pe o notă pozitivă, platforma include autentificare cu doi factori atunci când vă conectați și tranzacționați.

    Încă o dată, dacă securitatea este o prioritate a dvs., vă recomandăm să căutați în altă parte.

    Relații Clienți

    După cum sa discutat anterior, mai mulți comercianți au raportat răspunsuri lente sau fără răspuns din partea echipei de asistență pentru clienți Cryptopia.

    Dacă nu aveți nevoie de nicio interacțiune cu asistența pentru clienți, totuși ați putea avea o experiență pozitivă. Platforma are o profunzime secțiunea de ajutor care include o listă solidă de întrebări frecvente și instrucțiuni pas cu pas despre cum să efectuați multe dintre sarcinile din cadrul schimbului.

    Concluzie

    Scopul Cryptopia este clar: un schimb de tranzacționare a capitalului de piață mic și a criptomonedelor mai puțin cunoscute. Securitatea sa este relativ necunoscută, asistența pentru clienți lipsește, dar selecția sa de monede este de top.

    Dacă doriți doar să investiți în unele dintre cele mai importante criptomonede, ar trebui să evitați acest schimb. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea diamantelor, Cryptopia este probabil cel mai bun pariu. Uneori, trebuie să riști să obții biscuitul.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me